Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Yüzyılda Yaşamalıydın?

etiket Sen Hangi Yüzyılda Yaşamalıydın?

Penny
22.07.2019 - 16:00

Hiç yanlış yüzyılda yaşadığın hissine kapıldın mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Peki yaşın?

3. Hazır mevsimi gelmişken, yaz dizileri hakkında ne düşünüyorsun?

3. Hazır mevsimi gelmişken, yaz dizileri hakkında ne düşünüyorsun?

4. Bu ünlü tablolardan birini seçmeni istesek?

5. Hepsi birbirinden güzel ama bir Sertap Erener şarkısı seçmeni istesek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hangi burç grubunun insanıyla daha iyi anlaşabiliyorsun?

6. Son olarak mevsimin en güzel şeylerinden biri olan dondurmalardan birini seç ve testi bitirelim.

Bu testler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen kesinlikle 16. yüzyılda yaşamalıymışsın!

Sen kesinlikle 16. yüzyılda yaşamalıymışsın!

Sen hareketli, neşeli ve her daim enerjiksin. Hayatında sürekli bir yenilik bir heyecan arıyorsun. İçin içine sığmıyor. Bu enerjin çevrendekilere de yansıyor. Senin yanında sıkılmak mümkün değil. Şu bunaltıcı yaz sıcaklarında bile insanların içini açıyorsun. Genel olarak hiçbir şeyden şikayet etmiyorsun. Çünkü yanlış giden bir şey varsa, şikayet etmekle zaman kaybetmek yerine onu düzeltecek yollar aramaya başlıyorsun. Senin için çözülmeyecek bir problem, aşılamayacak bir engel yok. İşin sırrı da sürekli negatif olan insanlardan uzak durman galiba. Peki böyle bir ortamda bunu nasıl başarıyorsun?

Sen kesinlikle 10. yüzyılda yaşamalıymışsın!

Sen kesinlikle 10. yüzyılda yaşamalıymışsın!

Sen sessiz, sakin bir insansın. Kendi halinde yaşayıp gidiyorsun. Sana verilen görevleri eksiksiz yerine getiriyor, daha sonra keyfine bakıyorsun. Sana dokunmayan yılanlarla zamanında çok uğraşmışsın ama artık pek umrunda olmuyor. Bazı planların var. Bunlar genel olarak küçük görünse de senin için oldukça büyük planlar. Bu planlarına doğru emin adımlarla ilerliyorsun. Kimseye planlarından ve hedeflerinden bahsetmiyorsun. Çünkü bahsederken başına ne geleceğini biliyorsun. Sen hayatın gerçeklerini biraz erken öğrenmiş, önlemlerini de ona göre almışsın. Arkandan iş çevirmeye çalışanlara gülüp geçiyorsun. Hiçbir şeye dünyanın sonuymuş gibi bakmıyorsun çünkü her şey mükemmel olsun gibi bir çaban yok. Gelişine yaşıyorsun yani. Güç kesinlikle sende!

Sen kesinlikle M.Ö. 10. yüzyılda yaşamalıymışsın!

Sen kesinlikle M.Ö. 10. yüzyılda yaşamalıymışsın!
www.tarihiolaylar.com

Sen genel olarak her şeyden sıkılmışsın. Hiçbir şeyden tat alamıyorsun. Tembel değilsin, çalışmaktan emek vermekten kaçmıyorsun ama artık bir şeyleri sadece mecbur olduğun için yapmak zorunda kalıyorsun. Kendin için bir şey yapmaya zamanın yok. 'Bir Ege köyüne yerleşeyim, küçük bir bahçem olsun, kafamı dinleyeyim.' insanısın. Bir de havaların ısınmasıyla, milleti tatillerde görünce bu düşünceler daha da kafanı karıştırmaya başladı değil mi? Biraz daha sabır, belki de hayal ettiğin hayat çok uzakta değildir.

Sen kesinlikle 50. yüzyılda yaşamalıymışsın!

Sen kesinlikle 50. yüzyılda yaşamalıymışsın!

Sen kesinlikle yanlış yüzyılda yaşadığının farkındasın. Ne kimse seni anlıyor ne de sen insanları anlıyorsun. Kabına sığamıyorsun. Hep bir adım öne gitmek için çabalıyorsun. Yerinde sayan insanlara tahammülün yok. Ufkun açık. Sürekli yeni şeyler öğrenmek istiyorsun. Öğrenmenin bu kadar kolay olduğu bir dönemde, cahillikte ısrarcı olmaya tahammülün yok. Biraz da tembelsin, her şeyin kolay yolunu bulmaya çalışıyorsun. Rahatına fazlasıyla düşkünsün ama kendini geliştirebileceğin, hayatına yeni bir şey katabileceğin bir etkinlik oldu mu seni kimse tutamaz. İnsalar seni biraz tuhaf bulsa da sen insanların ne söylediğini pek umursamıyorsun. Hayat senin hayatın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
423
149
102
58
17
16
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Efecan Menci

Sen kesinlikle 50.yüzyılda yaşamalıymışsın :D

4sli4nar

50. yy aynen

Beyza Mutlu

50. yüzyıl!