Görüş Bildir
Haberler
Kıyafet Tercihlerine Göre Sana Hangi Dönem Makyajının En Çok Yakışacağını Söylüyoruz!

etiket Kıyafet Tercihlerine Göre Sana Hangi Dönem Makyajının En Çok Yakışacağını Söylüyoruz!

23.08.2018 - 10:25

Kıyafet tercihlerin moda bir yana dursun, kişiliğini yansıtmanda büyük rol oynar. Bakalım sen hangi dönemi kendine yakın buluyorsun ve hangi dönem makyajı sana en çok yakışıyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle, bu kot kumaşlardan tonunu en beğendiğini seç!

2. Giymekten keyif alacağın elbiseyi görelim!

3. Hangi ayakkabı tam senlik?

4. Üst giyimde hangisini tercih edersin?

5. Peki hangi pantolon?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi kombin sana daha uygun?

7. Hangi ceket ya da hırka senin üstündeki yerini almaya hak kazandı?

8. Son olarak, iç çamaşırı tercihini yap bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sana en çok 1940'lı yılların makyajı yakışır!

Sana en çok 1940'lı yılların makyajı yakışır!

Sen klasik zevklerin ve doğal görünümlerin kadınısın. Modayı takip edip, kendini şekilden şekle sokmak hiç sana göre değil. Hafif bir göz makyajı ile buğulu bakışlar elde etmeyi seversin. Yalın bir görüntü seni her türlü abartılı makyajdan daha çok mutlu eder. Seni tanımlayabilecek en güzel kelime zarafet! Ayrıca imzan haline gelmiş kırmızı rujun olsun olmazsa olmazlarından. Bu hoş ve zarafet dolu hallerine bakarak şunu rahatlıkla söyleyebiliriz senin ruhun 1940'lara ait!

Sana en çok 1960'lı yılların makyajı yakışır!

Sana en çok 1960'lı yılların makyajı yakışır!

Senin en güzel ve en dikkat çekici yerin kesinlikle gözlerin. Haliyle gözlerini vurgulamak ve bakışlarını daha etkileyici kılmak için göz makyajına ağırlık veriyorsun. Gözlerini yeterince ön plana çıkardığında senin için işlem tamam demektir! Eyeliner ve far paletin senin makyajının olmazsa olmazlarından. İşte tam da bu nedenle bedenin bu dönemde yaşasa da, sen 1960'lara aitsin!

Sana en çok 1970'li yılların makyajı yakışır!

Sana en çok 1970'li yılların makyajı yakışır!

Sen doğayı ve haliyle de doğallığı çok seviyorsun. Abartılı şeylerden de köşe bucak kaçıyorsun. Bu özelliğin seni daha da güzelleştiriyor. Ellerinle dağıttığın doğal saçların, gözlerine hafif uyguladığın maskaran ve en çiçeklisinden parfümünle büyüleyici görünüyorsun. Eh haliyle de buram buram 1970'ler kokuyorsun!

Sana en çok 1980'li yılların makyajı yakışır!

Sana en çok 1980'li yılların makyajı yakışır!

Biri iddialı görünmekten mi bahsetti? Sen tam anlamıyla gösterişli olmaya bayılıyorsun! Yeni ve cesur şeyler denemeye bayılıyorsun. Özellikle de göz makyajında sadece siyahlar, kahveler değil; renkleri kullanarak daha dikkat çekici bir görüntü elde ediyorsun. Hem bu kadar cesur hem de bu kadar farklı olmayı başarıyorsan, senin ruhun pek tabii ki 80'lere aittir!

Sana en çok 1990'lı yılların makyajı yakışır!

Sana en çok 1990'lı yılların makyajı yakışır!

Sen tam bir koyu renk tutkunusun. Bu zevkini sadece kıyafetlerinle sınırlı tutmuyor, üstüne bir de makyajına taşıyorsun. Göz makyajında ve rujunda kahverengiler ve hatta bazen siyahlar hakim oluyor. Bunu dengelemekte öylesine başarılısın ki, beyaz teninle birlikte tezat oluşturan koyu renkler harika, sen ise 1990'lardan fırlamış gibi görünüyorsun!

Sana en çok 2010'lu yılların makyajı yakışır!

Sana en çok 2010'lu yılların makyajı yakışır!

İşte karşımızda modernlik timsali bir kadın! Tam olarak yaşadığımız dönemi yansıtıyorsun. Hemen her trendi yakından takip ediyor, modayı adeta kelime kelime okuyorsun. Ancak içlerinden sadece gerçekten beğendiğini uyguluyorsun. Haliyle de hem modern görünüşün, hem de tarz duruşunla hep dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
726
361
139
114
54
51
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?