Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Kadın Tipisin?

Sen Hangi Kadın Tipisin?

Begüm
30.08.2023 - 13:16 Son Güncelleme: 31.08.2023 - 01:43

Sorularımıza verdiğin yanıtlara göre, sen nasıl bir kadınsın, dışarıdan nasıl görünüyorsun, bunu tahmin etmeye çalışacağız.

Hazırsan, başlayabilirsin!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Yaşını öğrenebilir miyiz?

2. Şimdi de hangi burç grubunda yer aldığını seç bakalım.

3. En sevdiğin aksesuarı seçer misin?

4. Kullandığın parfümün notaları hangisine yakın?

5. Kendinde hayran olduğun şey nedir diye sorsak?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. İstediğin kişiyi elde etmek için, tüm hünerlerini ortaya koyar mısın?

7. Karşı cinste en önem verdiğin özellik nedir?

8. Genellikle çok az makyaj yapmayı mı tercih edersin yoksa çok mu?

Sen Aşk Kadın Tipisin!

Sen Aşk Kadın Tipisin!

Sen ışıltılı, parıltılı ve pembiş dünyaların insanısın! Daha azı maalesef senin için yeterli değil. Bir şeye kafanı taktıysan ve onu istiyorsan; elde etmek için her şeyi yapar hatta yaptırtırsın. Dişil enerjin o kadar yüksek ki kolaylıkla alıcı olan konuma geçebiliyorsun. Evren de tüm bolluk bereketeni sana yağdırıyor böylelikle. Özellikle erkekler, bir bakışına bin gül serer yollarına öyle söyleyelim. Sinirlenince bağırıp çağırmak yerine, trip atıp sessizleşiyorsun. Sen bu şekilde yükselmeyince, karşı tarafın da siniri kolaylıkla sönüveriyor. Aşk kadın olmana rağmen, hiç kolay ikna edilebilen biri değilsin. Oldukça inatçı bir yapın var. Sen kolay ikna edilemesen de kolay ikna ediyorsun çünkü işini iyi biliyorsun. Giyim kuşamın senin için muazzam derecede önemli. Hatta önemlilerin en başında. Kendini güzel hissedersen, çevrendekilerin gününü de bir güneş gibi parlatıyor, pozitif enerjini saçıyorsun etrafa. Arkadaş grubunun neşeli olanı ve tüm dedikodulara hakim olanı da sensin. O yüzden, insanlar seninle buluşmaya bayılıyorlar. Parıltın hiç eksik olmasın canım, biz senin bu yönüne bayıldık :)

Sen Kraliçe Kadın Tipisin!

Sen Kraliçe Kadın Tipisin!

Naifliğin, ihtişamla kurduğu o asil bağ: Kraliçe kadın!

Zarafet kelimesi, seni görünce mi ortaya çıktı bilmiyoruz ama kesinlikle bir bağınız var. Güzeller güzeli bebekler bebeği bir dış görünüşe sahipsin. Sen yolda yürürken, herkesin dönüp dönüp baktığı bir kadınsın. Fakat sadece güzelliğinle değil, seni tanıyanları kalbinin o yumuşacık tertemiz yapısıyla da kendine hayran bırakıyorsun. Yardımsever birisin. Kimin bir yerde yardıma ihtiyacı olduğunu görsen, duysan elinden geleni yaparsın. Kraliçeler, yaptıkları iyiliklerle halkının gözünde bir saygınlığa kavuşurlar. Sen de yaptığın yardımlarla, çevren tarafından sevilen ve sayılan biri oluyorsun bu şekilde. Genellikle klas giyinmeyi seviyorsun, süslenmeyi sevmiyor değilsin ama bunu olabilecek en zarif şekilde harmanladığında; kaliteyi üzerinde taşıdığında kendini tam ve bütün hissediyorsun. Senin için kişilik markan, çizdiğin imaj oldukça önemli. Bu yüzden kendine yatırım yapmaktan asla geri kalmıyorsun. Hayatına alacağın insandan da, kendi öz değeri yüksek biri olmasını bekliyorsun. Fazla söze gerek yok, biz her şeyinle sana hayran kaldık doğrusu :)

Sen Umursamaz Kadın Tipisin!

Sen Umursamaz Kadın Tipisin!

Sana göre bu dünyada senden daha önemli, daha değerli hiçbir şey yok. Kafana göre hareket etmeyi çok seviyorsun. Çevrendeki; uzak- yakın hiç fark etme,  kimsenin sözlerine aldırış etmiyorsun. İnsanların senin herhangi bir işine karışabilme olasılığı seni deli ediyor. El alem ne derse desin, ben kafama koyduğumu yaparım diyenlerdensin. Dışarıda olup biten seni ilgilendirmiyor. Senin psikolojin, sağlığın yani kısacası senin içinde olan; dışarıdan daha önde geliyor karar verme sürecinde. Erkekleri tavlamak için taktiklermiş, dişil enerjiymiş bunların hiçbiri sana göre değil. Ben böyleyim beğenen gelsin diyorsun. Zaten genellikle erkekleri çeken şey de senin bu güçlü ve kendinden emin auran oluyor. Sosyal yaşantında bu umursamaz kadın tipini yansıtsan da iş hayatında oldukça disiplinli, sorumluluklarını yerine getiren ve prensipli birine dönüşüyorsun. İnsanları çok takmadığın için, sağlam psikolojin seni her adımında daha da ileriye taşıyor. Yeri geldiğine, her şeye ve herkese karşı dik durabilme özelliğine bayıldık, bizce oldukça çekici bir özellik :)

Sen Maskülen Kadın Tipisin!

Sen Maskülen Kadın Tipisin!

Sen siyah duvarların, kor alevlerin ve küt saçların kadını, hoş geldin!

Maskülen duruşu üzerinde taşıyabilmek herkese yakışmıyor maalesef. Fakat sana cuk oturmuş diyebiliriz. Kendine güvenen hafif de serseri bir yapın olduğu için bu elbiseyi üzerinde nasıl taşıman gerektiğini iyi biliyorsun. Amazon kadın savaşçılar gibi senin savaşçı bir ruhun var. Hayatın zorluklarına her daim göğüs germeye hazır, güçlü bir kadınsın. Kolay öfkelenip, kolay sönen bir karakter yapısına sahipsin. Genellikle, sürekli konuşmaktan çok dinleyip gözlemci olmayı seversin. İnsan sarrafı bir yapın var senin. İşini bilen bir antikacının, en değerli eseri gördüğü an anlaması gibi. Yılların ve yaşanmışlıklarının sana kattığı bir özellik bu. Bir insanı tanıman ve niyetini anlaman için onunla bir- iki saat geçirmen yeterli olur. Altıncı hissin oldukça kuvvetli. Ama sen öyle hissettim oldulara çok kulak asan biri değilsin. Fakat böyle bir özelliği iyi değerlendirip kullansan müthiş olur. Biz senin; bir anka kuşu misali, her seferinde küllerinden daha da ihtişamla doğmana bayıldık :)

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
115
71
24
20
10
3
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın