Görüş Bildir
Haberler
Sen Daha Çok Kedi İnsanı mısın Köpek İnsanı mı Yoksa Kuş İnsanı mı?

Sen Daha Çok Kedi İnsanı mısın Köpek İnsanı mı Yoksa Kuş İnsanı mı?

Ecivicivokke
10.12.2022 - 19:02

Keşke bir evcil hayvanım olsa ama hangisi bana daha uygun diye düşünenlerdensen bu testte kafandaki soru işaretlerini yok ediyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kendin için enerjisi yüksek biri olduğunu söyleyebilir misin?

2. Farklı insanlarla tanışmayı ve sohbet etmeyi sever misin?

3. Yeni tanıştığın insanlarla hemen samimi olabilir misin?

4. Sevdiklerine sarılmayı sever misin?

5. Sence konuşkan mısın yoksa sessiz mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sorumluluk sahibi biri olduğunu söyleyebilir misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Köpek!

Sen tam bir köpek insanısın! Enerjin, karakterin, davranışların... Her şeyinle bir köpekle eşleşiyorsun. Bir ortama girdiğinde tüm gözler sende oluyor, enerjinle herkesi büyülüyorsun. E bu enerjiye bir köpek dost yakışır tabii! Köpeğin olmadan geçirdiğin günler için pişmanlık yaşayacaksın, bizden söylemesi.

Kedi!

Sen tam bir kedi insanısın! İnsanlarla hemen samimi olamıyorsun fakat samimi olduğunda da can dostu oluyorsun. Alışman biraz zaman alabiliyor, bu da normal diyelim! Senin özelliklerin bir kediyle çok iyi uyum sağlayacak nitelikte! Beraber sıcak yatağınıza sessiz sessiz uzanıp dinleneceğin, yeri geldiğinde oyunlar oynayacağın, hayatını renklendirecek bir dost! Hiç beklemeden hemen bir kedi sahiplenmelisin!

7. Kuş!

Sen tam bir kuş insanısın! Sosyalleşmeyi seviyor, neşeli sohbetlerinle ortama renk katıyorsun. Tıpkı bir kuş gibi! Kuşlar evin içinde olduklarında o eve ses getirir, enerji getirir sen de öylesin. Senin olduğun yerde suskun suskun oturmak mümkün değil. Sen bir kuşla çok iyi uyum sağlayacak özelliklere sahipsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
14
12
10
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mr.Hate

Aynen kedi, aksi çıksaydı olay çıkarırdım asldjalsdka

Necla Kaplan

Kuşşş

KumdanKum

Kuş! Sen tam bir kuş insanısın! Sosyalleşmeyi seviyor, neşeli sohbetlerinle ortama renk katıyorsun. Tıpkı bir kuş gibi! Kuşlar evin içinde olduklarında o eve... Devamını Gör