Görüş Bildir
Haberler
Sen Çal Kapımı Yeni Bölüm Ne Zaman? Sen Çal Kapımı Yayın Günü Değişti

Sen Çal Kapımı Yeni Bölüm Ne Zaman? Sen Çal Kapımı Yayın Günü Değişti

Sunay Korkmaz
19.11.2020 - 13:14

Hande Erçel ve Kerem Bursin'in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinin yayın gününde değişikliğe gidildi. Dün akşam yayınlanmayan dizinin 19. yeni bölümü hangi gün yayınlanacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen Çal Kapımı Yeni Günü

Sen Çal Kapımı Yeni Günü

FOX TV'de ekrana gelen ve çok sevilen Sen Çal Kapımı dizisinin yeni yayın günü cumartesi oldu. Zümrüanka dizisinin yayın saatine geçen dizinin yeni bölümü bu cumartesi yayınlanacak

Sen Çal Kapımı 18. Bölüm Özeti

Sen Çal Kapımı 18. Bölüm Özeti

Çatı katındaki çökmenin Serkan’ın hatası olduğu düşünülür. Serkan hayatında ilk kez böylesine zor bir durumda kalır. Herkes hatta kendisi bile çizimde yaptığı bir hata yüzünden bunların yaşandığını düşünürken Serkan’ın asla böyle bir dikkatsizlik yapmayacağına inanan tek bir kişi vardır: elbette Eda!

Serkan, çökmeden kaynaklı zararı gidermeye çalışırken Eda çizimlerdeki hatanın nasıl olduğunu çözmeye kararlıdır.

Serkan’ın yeni bir eve çıkması Aydan’ı çok üzer, Eda’nın Aydan için muhteşem bir planı vardır. Bu sırada Ayfer, çiçekçiye gelen müşterinin aslında Efe’nin referansı ile değil Serkan sayesinde geldiğini öğrenir.

Eda Serkan’ın Selin’e olan davranışlarını yanlış yorumlar. Serkan kendisine uzak davranan Eda’nın peşine takılır ve onu üniversite kütüphanesinde bulur. Araları bozuk olsa bile birbirlerinden uzak kalamamaktadırlar. Gece boyunca birlikte vakit geçirirler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın