Görüş Bildir
Haberler
Sen Bir Dil Olsan Hangisi Olurdun?

etiket Sen Bir Dil Olsan Hangisi Olurdun?

Begüm
12.05.2021 - 19:15

Şiirsel bir dil mi yoksa telaffuzu zor olan mı? Hangisisin acaba?

Testi çöz ve cevabı öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle seç bakalım, senin mevsimin hangisi?

2. Peki yurt dışı senin için ne ifade ediyor?

3. Biri sana hiç bilmediğin bir dilde bir şey dediğinde ne tepki veriyorsun?

4. Arkadaşlarına göre sence ne kadar fazla konuşuyorsundur?

5. Dublaj mı altyazı mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ne kadar düzenlisin?

6. Ne kadar düzenlisin?

7. Kahvaltını seç bakalım!

8. Son soruya geldik! Şu anda nerede olmak istersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sanat, aşk ve kibarlığın dili Fransızca!

Senin gibi naif, romantik ve mükemmel birinin başka bir dil olması neredeyse imkansızdı! Sen özünde o kadar sevgi dolu birisin ki bunu kullandığın kelimelere dahi yansıtıyorsun. Her söylediğin cümlenin altında müthiş bir duyarlılık yatıyor. Halin, tavrın da aynen öyle! Senin gibi mükemmel birinin başka bir dil olması herhalde düşünülemezdi.

Sen de tıpkı Fransızca gibi öğrenmesi ve keşfedilmesi zor birisin ama herkes sana hayranlık duyuyor. Seninle tanışmak istiyorlar, neredeyse herkesin rüyalarını süslüyorsun. Yürümen, gülümsemen ve konuşman... İşte hepsi mükemmel derecede kibar!

Soğuk, anlaşılmaz ve mesafelisin: Rusça!

Kabul edelim insanlar seni ilk gördüklerinde senden korkuyor ve çekiniyorlar. Kolay kolay biriyle yakın olamıyorsun ama olduğun zaman da ona çok değer veriyor ve seviyorsun. Ama yine de ilk görüşte oldukça soğuksun. Aslında içinde senin de bir ponçik var ama herkesin sana karşı önyargısı olduğu için bunu göremiyorlar. 

Sen de tıpkı Rusça gibisin, insanlar seni soğuk ve kaba buluyor ama aslında içinde ne hikayeler var! Bir seninle konuşmaya başlasalar edebiyata, kültüre, eğlenceye doyacaklar. Önemli olan o ilk adımı atabilmek sonrası kolay. Ee sen de biraz adım atarsan çözülür gibi bu iş!

Evrensel, anlayışlı ve keyifli bir dil İngilizce!

Seni tanımayan yok! Herkes tarafından biliniyor ve seviliyorsun. Seninle arkadaş olmak istemeyen neredeyse yok. Her yerde her şekilde insanlara yardım edebiliyorsun. Tıpkı İngilizce gibi! Resmen bir zorunluluksun ama tatlı ve hayat kolaylaştırıcı bir kolaylık. Gerçekten sana bayılmayan yok.

Bu dünyaya bir dil olarak gelsen İngilizce olarak geleceğine yemin edebilir ama kanıtlayamayız. Bir de sende İngilizcenin tarihi asilliği var, gerçekten o asilliği taşıyorsun. Yaptığın her hareket ve tavır İngilizcedeki kelimeler gibi net ve anlamlı ama aynı zamanda ahenkle de dans ediyor.

Eğlence ve neşe dolu bir dil İspanyolca!

Bu dünyaya bir daha gelsen ya İspanyolca dili olurdun ya da bir İspanyol şarkısı! Senin gibi neşe dolu ve eğlenceli biri zaten başka ne olabilirdi ki! Öyle neşe ve enerji dolusun ki çevrene her daim mutluluk ve pozitif enerji yayıyorsun.  Aynı zamanda girdiğin her ortamda da popülersin. Adeta okuldaki en popüler öğrencisin! Herkes seninle arkadaş olmak, vakit geçirmek ve yanında olmak istiyor.

İşte İspanyolca da böyle bir dil! Herkesin öğrenmek istediği, oldukça popüler ve neşe dolu. İspanyolca kelimelerdeki o ahenk ve notalar adeta seni anlatıyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
212
130
64
27
12
9
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tugbaa

İspanyolca

Berna

Fransizca

mustafam_fb

Evrensel, anlayışlı ve keyifli bir dil İngilizce!