Görüş Bildir
Haberler
Şemdinli'de Terör Saldırısı: 1 Asker Şehit

Şemdinli'de Terör Saldırısı: 1 Asker Şehit

Ulaş
21.05.2016 - 17:01

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Irak sınırına yakın Tekeli Tabur Komutanlığı'na PKK'lı teröristlerin havanla saldırması sonucu çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şemdinli ilçe merkezine yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan Günyazı Köyü'ne bağlı Tekeli Mezrası yakınlarında bulunan Tekeli Tabur Komutanlığı'na, bugün öğlen saatlerinde PKK'lı teröristler havan topu ile ateş açtı. Yapılan saldırıya güvenlik güçlerince anında karşılık verilirken, çatışmada 1 asker şehit oldu. 

Irak sınırına yaklaşık 10 kilometre mesafedeki bölgede kaçmaya çalışan teröristlere karşı hava destekli operasyon sürüyor.

Nusaybin'de PKK'dan bombalı tuzak: 3 asker yaralı

Nusaybin'de PKK'dan bombalı tuzak: 3 asker yaralı

Öte yandan Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde terör örgütü PKK'lıların tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu 3 asker yaralandı.

İlçede operasyonların yoğun olarak sürdürüldüğü Abdulkadirpaşa Mahallesi'nde PKK'lılar daha önceden tuzakladıkları patlayıcıyı askerlerin geçişi sırasında infilak ettirdi. Saldırıda 3 asker yaralandı. Yaralı askerler Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • Ajanslar
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Jesus Quintana

ve sizde hala köprü yaptı diye övünün

Arda Doğan

Çok yazık.Devletin başındakiler şu an evlerinde rahat rahat yaşarken bu vatanın yiğit evlatları bir bir gidiyor.Şu an evlatları askerde olan analar babalar k... Devamını Gör

Muhittin Topalak

Ulan burası benim askerlik yaptığım yer. 34. Hudut tugayı 2. Hudut taburu. Vay aq