Görüş Bildir
Haberler
Selin Ciğerci'den Usta Oyuncu Uğur Yücel Hakkında Polemik Yaratacak Sözler! "Benim Birini Tanımam İçin"...

Selin Ciğerci'den Usta Oyuncu Uğur Yücel Hakkında Polemik Yaratacak Sözler! "Benim Birini Tanımam İçin"...

GNS
08.11.2021 - 22:44

İsmi gündemden düşmeyen sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci bu sefer de başka bir polemikle karşımıza geliyor. Show TV'de Bir Başka Güzel yarışmasının jürilerinden olan Ciğerci, son dönemde boşanması, üstüne yeni bir ilişki iddiası ile sık sık anılırken, katıldığı magazin programında oyuncu Uğur Yücel hakkında kimsenin beklemediği ifadeler kullandı. Polemik yaratacak cümleler sıralayan Ciğerci söyledikleriyle duyanları hayret ettirdi. İşte Selin Ciğerci'nin Uğur Yücel hakkında söyledikleri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Her gün farklı bir konu başlığıyla gündeme gelen sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci bu sefer de ünlü oyuncu Uğur Yücel hakkında söyledikleriyle olay oldu. Katıldığı magazin programında farklı ifadeler kullanan fenomen izleyenleri şaşkına çevirdi.

Uğur Yücel'i Tanımıyorum

Uğur Yücel'i Tanımıyorum

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık magazin gündemine gelen Selin Ciğerci, bugün TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Uğur Yücel'in geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajı değerlendiren Selin Ciğerci, usta oyuncunun 'Dizilere takipçi sayısına göre oyuncu seçildi' sözleri üzerine, Yücel'i tanımadığını dile getirdi.

Benim Birini Tanımam İçin

Benim Birini Tanımam İçin

Ciğerci, herkesi şaşırtan açıklamasında, 'Uğur Yücel'i tanımıyorum. Ekranda görünce hatırladım. Benim birini tanımam için magazinde yer alması gerekiyor. Dizi izlemediğim için oyuncularını da tanımıyorum' ifadelerini kullandı.

Bu İçerik De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın