Görüş Bildir
Haberler
Seksten Aldığınız Hazzı Nirvanaya Çıkarmak İçin Partnerinize Konuşabileceğiniz 11 Konu

etiket Seksten Aldığınız Hazzı Nirvanaya Çıkarmak İçin Partnerinize Konuşabileceğiniz 11 Konu

Begüm
16.02.2022 - 22:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bazen konuşulan konular çok ama çok önemlidir. İşte konuştuğunuz an partnerinizle hem libidonuzu hem de heyecanınızı artıracak konular!

1. En zevk alınan bölgeler

Bu konu hem iki tarafın birbirini daha rahat tanımasını sağlıyor hem de aradaki sınırları aşmanıza olanak sunuyor.

2. Fanteziler

Partnerle konuşulacak bundan daha iyi bir konu olamaz gibi geliyor. Fantezilerden bahsederken kendi isteklerinize değinmeyi unutmayın!

3. Favori seks pozisyonu

Bu ilişkiye bakış açınızı ve sınırlarınızı değiştirecek oldukça eğlenceli bir konu, bizden söylemesi!

4. Favori öpücükler

En çok nasıl öpüşmeyi seversiniz? Uzun mu kısa mı öpüşmek tercihiniz olur? Öpüşmeyle ilgili aklınıza gelebilecek tüm soruları sorduğunuz tatlı bir konu olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Varsayımlar

Cinsellik, pozisyonlar, imkanlar ve aklınıza gelebilecek her türlü varsayımlar özelinde sohbet edebilirsiniz. Bu sohbetlerin sonu ateşli bir yatakta bitebilir, biz uyaralım da...

6. Seks analizi

Partnerinizle detaylı bir seks analizi yapmaya ne dersiniz? Hem de analiz ortasında libidonuz bir anda artabilir ve kendinizi yatakta bulabilirsiniz.

7. Astroloji

Libidosu yüksek veya her şeyi denemek isteyen burçlardan girip ateşli bir ön sevişmeye geçebilirsiniz. İlişkilerin olmazsa olmaz konusu kesinlikle astrolojidir!

8. Sınırlar

Hem partnerinizle birbirinizi tanımanız hem de nereye kadar gidebileceğinizi görmek için sınırları konuşmaktan daha iyisi yoktur.

9. Endişeler

Birbirinize net olmak yakından tanımanın en iyi yoludur. Yakından tanımak ise cinsellikte sizi yakınlaştıran yegane şeydir, o yüzden endişelerinizden bahsetmekten çekinmeyin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. İlkler

İlklerden girip şimdiki isteklerinize gelebilirsiniz. Doğru bir şekilde ele alındığında oldukça eğlenceli bir konu olabilir. Birbirinize cinsellikle ilgili farklı ilkleri sormayı deneyebilirsiniz!

11. Orgazm

Evet kulağa çok açık ve net geldiğinin farkındayız ama orgazm ve detayları hakkında konuşmak hem ikinizin de libidosunu anında yükseltecek hem de birbirinize nasıl davranmanız gerektiğini gösterecektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
13
5
4
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın