Görüş Bildir
Haberler
Seks Pozisyonu Seç, Romantik Film Önerelim!

etiket Seks Pozisyonu Seç, Romantik Film Önerelim!

Ecivicivokke
09.03.2023 - 23:54

Bir seks pozisyonu seç, sana romantik film önerelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Önce cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Seç bakalım!

Mavi En Sıcak Renktir // La vie d'Adèle

Mavi En Sıcak Renktir // La vie d'Adèle

Senin seçtiğin pozisyona göre izlemen gereken romantik film Mavi En Sıcak Renktir! Bu filmde Adele, Emma'yı gördüğü anda hayatının bambaşka bir hal alacağını fark eder. Filmin kahramanı Adele kendi kimliğini ararken kendisiyle, ailesiyle ve yaşadığı dünyayla barışmakta güçlük çeker. Bu filmi mutlaka izlemelisin!

Aynı Yıldızın Altında // The Fault in Our Stars

Aynı Yıldızın Altında // The Fault in Our Stars

Seçtiğin seks pozisyonuna göre izlemen gereken romantik film Aynı Yıldızın Altında! Bu filmde kanser hastalığına yakalanan Hazel, destek grubundaki Gus ile tanışır ve aşık olur. Film boyunca çok kaliteli ve romantik vakitler geçiren ikili, Gus'ın bir yazarla tanışmak için davet almasıyla farklı bir maceraya atılır. İkilinin romantik dakikalarına şahit olacağın bu filmi izlediğine asla pişman olmayacaksın, bizden söylemesi!

Zamanda Aşk // About Time

Zamanda Aşk // About Time

Senin seçtiğin pozisyona göre izlemen gereken romantik film Zamanda Aşk! Benzersiz bir aşk hikayesine şahit olacağın bu filmi izlemek sana büyük keyif verecek. Zamanda yolculuk yaparak kız arkadaşının kalbini çalmaya çalışan bir karakterin hikayesini izleyeceğin bu filmin unutamayacağın filmler arasında yer alacağına eminiz!

Not Defteri // The Notebook

Not Defteri // The Notebook

Romantizm kelimesi geçtiğinde akla gelen ilk filmlerden bir tanesi... Senin seçtiğin seks pozisyonuna göre izlemen gereken film kesinlikle Not Defteri! Senin romantik yanın bu filmi çok sevecek, bizden söylemesi! Bir işçi ve zengin kızın aşk hikayesini anlatan film ayrılıklara ve kavuşmalara yer veriyor. Bu filmde hem duygusal hem de romantik anları aynı anda yaşayacaksın!

Aşıklar Şehri // La La Land

Aşıklar Şehri // La La Land

Seçtiğin seks pozisyonuna göre mutlaka izlemen gereken film Aşıklar Şehri! Filmin baş kahramanları sevdikleri şeyi yapmak için bir araya gelirler fakat başarıları arttıkça aşkları zarar görür. Hayalleri onları ayırmak için bir tehdit oluşturur. Bambaşka bir senaryoyla keyifli bir aşk hikayesine tanık olacağın bu filmi mutlaka izlemelisin!

Before Sunrise

Before Sunrise

Seçtiğin seks pozisyonuna göre izlemen gereken film Before Sunrise'dan başkası olamaz! Tutkulu bir aşk hikayesine tanık olacağın bu filmde yolda tanışarak uzun uzun konuşan aşıkların hikayesini izleyeceksin. Bir şehri beraber dolaşan aşıkların mükemmel bir aşk hikayesi yarattığı bu filmi izlediğinde favorilerin arasında yer alacak!

Sil Baştan // Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Sil Baştan // Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Unutulmaz bir aşk hikayesi... Senin seçtiğin seks pozisyonuna göre izlemen gereken film Sil Baştan! Acı dolu bir ayrılık sonrası anılarını sildiren büyük aşıklar birlikte yaşadıkları tüm romantik dakikaları yavaş yavaş unutur. Bu filmde gözlerinden yaş akarken aynı zamanda romantik dakikalara şahit olacaksın!

Aşk ve Gurur // Pride & Prejudice

Aşk ve Gurur // Pride & Prejudice

Seçtiğin seks pozisyonuna göre sana önerebileceğimiz film Aşk ve Gurur! İngiliz kırsalında yaşayan bir ailenin büyük kızı evlendirilmesi için baskı görür ve büyük aşkı Bay Darcy ile karşılaşır. İkisinin de karnında kelebekler uçuşturan bu büyük aşk hikayesi sende de aynı heyecanı yaratacak. İzlediğinde bu aşk hikayesine dahil olmak isteyeceksin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
18
14
10
7
5
4
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
natalie

Aşk ve Gurur // Pride & Prejudice