Görüş Bildir
Haberler
Sefirin Kızı Dizisinin Konusu Nedir? Sefirin Kızı Nerede Çekiliyor? Dizinin Çekildiği Mekanlar Nereler?

Sefirin Kızı Dizisinin Konusu Nedir? Sefirin Kızı Nerede Çekiliyor? Dizinin Çekildiği Mekanlar Nereler?

Dilan Aydemir
19.02.2020 - 17:45

Başrollerini Neslihan Atagül, Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu'nun üstlendiği Sefirin Kızı dizisi 16 Aralık 2019 tarihinde Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başladı. Senaryosunu Sen Anlat Karadeniz adlı dizinin de senaristleri olan Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem'in birlikte kaleme aldıkları dizi yayınlanmaya başladığı ilk günden beri oldukça ses getirdi. Özellikle ilk bölümünde Nare(Neslihan Atagül) ve Sancar Efe(Engin Akyürek) arasında geçen bekaret sahnesi sosyal medyada fazlasıyla konuşuldu. İlk bölümünden itibaren bazı sahneleri büyük tartışma yaratsa da reytinglerde birinci sıraya oturmayı başaran dizi sıkı bir şekilde takip edilmeye devam ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sefirin Kızı Dizisinin Konusu Nedir?

Yönetmen koltuğuna başarılı yönetmen Emre Kabakuşak'ın oturduğu Sefirin Kızı dizisinin konusu ise şöyle; gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar, daha çocuk yaştayken Bodrum’a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare’ye sevdalanır. 

Bu iki zıt çocuk, birbirlerini çok severler, sevdaları için yıllarca mücadele ederler. Sonunda kız oğlana kaçar ama tam kavuştukları gece Nare birden ortadan kaybolur. Bir daha onu gören olmaz.

Kimi der denize düştü öldü, kimi der sefir kızı ya Avrupa’ya kaçtı. Bir aşık da onlara türkü yakar, der ki sefirin kızı alaca kuş oldu uçtu. Böylece Nare ve Sancar’ın mutsuz hikayesi bir destana dönüşür.

Bir düğün gecesinde ortadan kaybolan sefirin kızı, tam dokuz yıl sonra, başka bir düğün gecesinde ortaya çıkıverir. Üstelik bu düğün, Sancar’ın düğünüdür ve Nare ona kızını getirmiştir.

Sefirin Kızı Dizisi Nerede Çekiliyor?

Gerek oyuncuları gerekse konusuyla dikkat çeken dizinin ilk bölüm çekimleri ise yurt içi ve yurt dışında yapıldı. Seferin Kızı dizisinin ilk bölümü Montenegro olarak da bilinen Karadağ Cumhuriyeti'nde gerçekleştirildi. Son yıllarda yabancı turistlerin oldukça ilgisini çeken eşsiz güzellikteki Montenegro'da yapılan çekimler sonbahar yağmurlarının da etkisiyle izleyenlere görsel bir şölen yaşattı. Dizinin çekimleri şu sıralar Bodrum'da devam etmekte.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın