Görüş Bildir
Haberler
TV
Sefirin Kızı Oyuncu Kadrosu

Sefirin Kızı Oyuncu Kadrosu

Penny
11.02.2020 - 11:51

Star TV'nin yeni dizisi yayınlandığı ilk günden dikkatleri üzerine çekti. İşte dizinin başarılı oyuncu kadrosu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sefir Güven Çelebi (Erdal Küçükkömürcü)

Sefir Güven Çelebi (Erdal Küçükkömürcü)

Güven Çelebi bir büyükelçidir. Sefir elçi demek olduğundan lakabı budur. Oldukça kibirli bir adamdır. Makamının gücünü sonuna kadar kullanır. Kızının tecavüze uğradığını bildiği halde olayın üstünü örter ve kızını tüm gözlerden uzaklaştırır.

Nare (Neslihan Atagül)

Nare (Neslihan Atagül)

Nare bir büyükelçinin kızıdır. Çeşitli ülkelerde yaşamıştır ve 8 dil bilmektedir. Doğum gününde tecavüze uğrar. Sancar'ın da ona yüz çevirmesiyle kendisini sadece kızına adar. Yıllar sonra kızı ile birlikte yeniden Sancar'ın karşısına çıkar.

Sancar (Engin Akyürek)

Sancar (Engin Akyürek)

Sancar iyi yürekli ve korkusuz bir adamdır. Babası da kendisi gibi temiz ve saf bir işçidir. Zeytinliklerde çalışırlar. Sancar Nare'ye çocukluğundan beri aşıktır. Nare ortadan kaybolunca yıkılır ve hırslanır. Bölgenin en zenginlerinden biri olur. Nare'yi unutmak için başka biri ile evlenir.

Gediz (Uraz Kaygılaroğlu)

Gediz (Uraz Kaygılaroğlu)

Gediz Sancar'ın en yakın arkadaşıdır. O da bulundukları bölgenin zengin ailelerinden birinin çocuğudur. Babası Belediye Başkanı'dır. Kendisi de Sancar ile ortaktır. Nare geri döndüğünde en büyük destekçisi Gediz olacaktır. Çünkü bir tesadüf sonucu karşılaştığı Nare'ye aşık olmuştur.

Menekşe (Tülin Yazkan)

Menekşe (Tülin Yazkan)

Menekşe oldukça sinsi bir kadındır. Sancar ile evlenmek için elinden geleni yapmıştır. Sancar'ın annesi Halise'nin gözdesidir. Bunu bildiğinden oldukça cesaretlidir. İyilik maskesini çok iyi kullanır fakat bununla sadece Halise Hanım ve Sancar'ı kandırabilir. Diğerleri durumun az çok farkındadır. Nare ve kızının ortaya çıkması onun başardığı her şeyi altüst etmiştir. Fakat tahtını kolay kolay kaptırmayacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Halise (Gonca Cilasun)

Halise (Gonca Cilasun)

Oldukça otoriter ve sert bir kadındır. Kendi ailesindeki herkesi kanatları altına alır ve ailesi dışındaki herkese temkinli yaklaşır.Bir işçi iken hanımağa olduğundan elinde olanları sıkı sıkı tutmaya çalışır. Kendisini oğlu Sancar'a ve ailesine adamıştır. Nare'nin baş düşmanlarından biridir.

Yahya (Doğukan Polat)

Yahya (Doğukan Polat)

Yahya Sancar'ın kardeşi, evin ortanca oğludur. Kendi halinde sessiz sakin yaşayıp gider. Evde dönen hiçbir şeyle ilgilenmez. Kendi dünyasında mutludur.

Elvan (Hivda Zizan Alp)

Elvan (Hivda Zizan Alp)
img.fotospor.com

Elvan Yahya'nın eşi. Sonradan görme ama çok temiz kalpli. Yaşadığı hayattan fazlasıyla mutlu. Evin ilk gelini olmaktan gurur duyar. Menekşe ile sürekli bir yarış halidedir. Birbirlerinden pek hazzetmezler.

Kavruk Ömer (Edip Tepeli)

Kavruk Ömer (Edip Tepeli)

Ömer Sancar'ın okul arkadaşıdır. Konağın işlerine bakmaktadır. Köyün ozanı olarak bilinir. Aslında insanlar onu meczup olarak tanımlar fakat son derece zekidir. Hatta çoğunlukla Sancar'a akıl hocalığı yapar.

Zehra (Cemre Öktem)

Zehra (Cemre Öktem)

Zehra Sancar'ın kız kardeşidir. Abi kardeş birbirlerini çok severler. Zehra Kavruk Ömer'e aşıktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Akın (Erhan Alpaylı)

Akın (Erhan Alpaylı)

Akın zengin bir ailenin çocuğudur. Ailesini kaybedince Sefir onu yanına almış, tüm mirasını da üzerine almıştır. Nare ile birlikte büyümüşlerdir. Nare onu abisi gibi görmektedir ama Akın oldukça sinsidir. Nare Sancar'la kaçma planlarını anlatınca ona tecavüz eder. Fakat Sefir olayın üzerini kapattığından rahattır.

Melek (Beren Gençalp)

Melek (Beren Gençalp)

Melek, Nare ve Sancar'ın kızıdır. 8 yaşında olmasına rağmen oldukça zeki ve cesur bir kızdır. Annesinin en büyük destekçisi odur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
7
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın