Görüş Bildir
Haberler
TV
Şef Akademi Jüri Üyeleri Kimler? Şef Akademi Sunucusu Kim? İşte Şef Akademi Yarışması ve Detayları...

Şef Akademi Jüri Üyeleri Kimler? Şef Akademi Sunucusu Kim? İşte Şef Akademi Yarışması ve Detayları...

Müge Kakşi
14.06.2021 - 20:41

Yapımını Provizyon Medya'nın üstlendiği yeni yarışma programı Şef Akademi bu akşam FOX Tv erkanlarında izleyicisi ile buluştu. Sunuculuğunu başarılı sunucu Öykü Serter üstlenirken birbirinden önemli şefler de jüri olarak ekranlarda olacak.Peki Şef Akademi jüri üyeleri kimdir? İşte Şef akademi jüri üyeleri isimleri....

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şef Akademi Jürileri

Şef Akademi Jürileri

Yüzlerce başvuru arasından “Şef Akademi” finalisti olan on beş yarışmacı, Türkiye’nin ünlü şefleri Arda Türkmen, Ali Ronay ve eşsiz yemek kültürüyle gurme ve gezgin Ayhan Sicimoğlu karşısında yemek konusundaki kabiliyetlerini sergilerken, hem bireysel hem de ekip olarak birbirleriyle kıyasıya rekabette olacaklar.

Yayınlandığı ilk hafta üç akşam üst üste ekrana gelecek “Şef Akademi”de gerçekleşecek elemelerin sonunda akademiye kabul edilen on beş yarışmacı, üçer kişilik takımlar oluşturacaklar.

Yarışmanın Perde Arkası Şef Akademi Doğada'da

Yarışmanın Perde Arkası Şef Akademi Doğada'da

Yarışmanın perde arkası ''Şef Akademi Doğada'' programında! “Şef Akademi” programında birbirleriyle yarışan şef adayları hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanacak “Şef Akademi Doğada” programında da ayrı bir rekabet içinde olacaklar.

Yarışmacılar “Şef Akademi Doğada” kapsamında, eleme geceleri için koruma kazanacakları ve birçok farklı avantajlara sahip olacakları yarışlara katılacak, eleme gecelerinde de etaplarda bireysel ve takım oyunlarıyla yarışacaklar.

Programda “Şef Akademi” yarışmacıları, doğal tarımın yapıldığı ve sürdürülebilirliği benimseyen “Şefköy” adı verilen ekolojik olarak tasarlanmış alanda hem birbirleriyle yarışıp hem de doğayla iç içe keyifli bir hafta geçirirken, izleyiciler de yarışmanın perde arkasına şahit olacaklar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın