Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker’in Haberi Varmış: ‘Bilgi Türkiye’den Geldi’

Sedat Peker’in Haberi Varmış: ‘Bilgi Türkiye’den Geldi’

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, beraberindeki heyet ile birlikte Sedat Peker’in de bulunduğu BAE’ye gitmiş ve Başbakan Yardımcısı ve İçişleri Bakanı Al Nahyan ile görüşmüştü. Peker’in, ziyaretten haberi olduğu iddia edildi.

Bakan Soylu'nun ziyaretinden bu içerikte bahsetmiştik

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Ben zebaniyi gülerek karşılarım’

‘Ben zebaniyi gülerek karşılarım’

TELE 1’de yayınlanan ‘Açıkça’ programının sunucusu gazeteci Gökmen Karadağ, Süleyman Soylu’nun BAE ziyareti ile ilgili detayları açıkladı.

Soylu’nun yanındaki heyette Emniyet Organize Suçlarla Daire Başkanı Resul Koloğlu’nun da yer almasının dikkat çekici olduğunu söyleyen Karadağ, “Çünkü Peker’in hakkındaki davalar ve iade dosyasına eklenecek yeni soruşturma planları hakkında BAE’ye bir brifing verme amaçlı olduğu yönündeki tezi destekliyor” dedi.

Karadağ, Soylu’nun ziyaretiyle ilgili olarak Peker cephesinden görüştüğü kişilerin kendisine Peker’e atfen “Ben zebaniyi gülerek karşılarım. Cezaevinden çekinmem” sözünün hatırlatıldığını söyledi.

Avukatı da açıklamada bulundu

Avukatı da açıklamada bulundu

Ziyaretten Peker'in nasıl haberdar olduğuna ilişkin Peker'in avukatı Ersan Barkın da bir açıklama yaptı. 

Yayına bağlanan Barkın BAE istihbaratından Peker’e herhangi bir kişi görüşmeye dair bilgi vermediğini belirterek 'Ziyaretin bilgisi Peker’e Türkiye’den geldi' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
3
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın