Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker'in Hedefindeki Soylu'dan BAE Ziyareti

Sedat Peker'in Hedefindeki Soylu'dan BAE Ziyareti

Emre Ordu
29.11.2022 - 16:30 Son Güncelleme: 29.11.2022 - 16:34

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hakkında yakalama kararı bulunan suç örgütü lideri Sedat Peker'in bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri'ni (BAE) ziyaret etti. Soylu, Başbakan Yardımcısı ve İçişleri Bakanı Al Nahyan ile görüştü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Başbakan Yardımcısı ve İçişleri Bakanı Saif bin Zayed Al Nahyan ile bir araya geldi.

Resmi ziyaret kapsamında BAE'nin başkenti Abu Dabi'ye gelen Bakan Soylu'yu, Abu Dabi Havalimanı'nda Başbakan Yardımcısı ve İçişleri Bakanı Al Nahyan, Türkiye'nin Abu Dabi Büyükelçisi Tugay Tunçer ile diğer yetkililer karşıladı.

İkili ve heyetler arası görüşme yapıldı

İkili ve heyetler arası görüşme yapıldı

Soylu ve Al Nahyan, BAE İçişleri Bakanlığı binasında baş başa ve heyetler arası görüşme yaptı. Heyetler arası görüşmede, Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Büyükelçi Tunçer, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Resul Holoğlu da hazır bulundu.

Peker'in iadesi gündeme geldi mi?

Peker'in iadesi gündeme geldi mi?
İçeriğin Devamı Aşağıda

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da aralarında olduğu çok sayıda siyasetçi hakkında çeşitli iddialarda bulunan Sedat Peker Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunuyor. Peker hakkında kırmızı bültenle yakalama kararı bulunuyor. Bakan Soylu'nun ziyaretinde Peker'in Türkiye'ye iadesinin de gündeme gelmiş olabileceği değerlendirmeleri yapılıyor.

YouTube ve ardından Twitter hesabından yaptığı açıklamalarla gündem yaratan Peker bir süredir sessizliğini koruyor. Peker'in BAE yetkilileri tarafından 'dijital tecrit' altında tutulduğu belirtiliyor. 

Son olarak DW Türkçe imzalı haberde, BAE'den bir yetkilinin Sedat Peker’in yanına giderek, 'Paylaşımda bulunursan seni Türkiye’ye iade edeceğiz' dediği öne sürüldü.

Sedat Peker bu haberle ilgili isminin geçtiği bazı tweetleri paylaşıp beğeni yaptı.  Ancak Peker, bir süre sonra paylaşımlarını sildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
13
3
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kenan öz

"sedat pekeri bana ver bütün uyuşturucu ticaretimin içine etti" diye yalvarmaya gitmiştir :)

İronici

“Sedatı uyarın da konuşmasın, noolur” ziyareti

uzaklardan

Seçimler yaklaşıyor iadeyi ziyaret. Konu? ne satalım size susması için Sedat Pekerin seçim süresince?