Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker'den Aylar Sonra Etkileşim: Önce Paylaştı, Sonra Sildi

Sedat Peker'den Aylar Sonra Etkileşim: Önce Paylaştı, Sonra Sildi

Suç örgütü lideri Sedat Peker, Twitter hesabından aylar sonra etkileşimde bulundu. DW Türkçe'nin haberine göre BAE'den bir yetkili, Sedat Peker’in yanına kadar giderek, 'Paylaşımda bulunursan seni Türkiye’ye iade edeceğiz' dedi. Peker Twitter hesabından önce adının geçtiği paylaşımlarda bulundu, sonra sildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) 'dijital tecrit' altında tutulduğu belirtilen suç örgütü lideri Sedat Peker, uzun sürenin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. 

DW Türkçe, Sedat Peker hakkında bir haber servis etti. Habere göre BAE'den bir yetkili, Sedat Peker’in yanına kadar giderek, 'Paylaşımda bulunursan seni Türkiye’ye iade edeceğiz' dedi.

Sedat Peker bu haberle ilgili isminin geçtiği bazı tweetleri paylaşıp beğeni yaptı. 

Ancak Peker, bir süre sonra paylaşımlarını sildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
14
6
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
luffys

Sedat Peker neden bae ye gittiki suçlu iade etmeyen başka ülkelerde var ne diye dansöz Araplara gitti ki yarın anlaşır tayyiple bunlar Tayyip ülkenin yarısın... Devamını Gör

paranoid

tayyip seçime kadar uluslararası ülkenin aleyhine çok büyük anlaşmalar yaptı ülkenin amına koyacaklar yeter ki sedat peker sussun, seçimi tekrar kendisi kaza... Devamını Gör

Ahmet Pasagil

demek ki yusufcuklar olunca susuluyormuş. pekerciler burada mı :D

Trabuzeni

Pekerciler sisiniz