Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker 'Çıtayı Yükseltti'

etiket Sedat Peker 'Çıtayı Yükseltti'

Onedio Medya
18.02.2016 - 17:01 Son Güncelleme: 18.02.2016 - 17:48

Sedat Peker, bildiri imzalayan akademisyenlere 'Oluk oluk kanlarını akıtacağız. Kanlarında duş alacağız' sözlerinin ardından Ankara saldırısına sevinenler olduğunu öne sürerek yeni bir yazı daha yayınladı. Yazısı nedeniyle kendisini şikayet edenlerin olacağını söyleyen Peker, 'Kanlarıyla duş alacağız, oluk oluk kanlarını akıtacağız' sözlerine atıfta bulunarak çıtayı bir adım daha yükselttiğini söyledi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sedat Peker'in yazısı şöyle:

'Kıymetli Dostlarım, daha önceki yazılarımda da söylediğim gibi yaşadığımız coğrafyaya kan ve gözyaşı maalesef ki uzunca bir süre kalmak üzere gelmiştir. Egemen güçlerin kurguladıkları proje büyüktür. Hedef sadece Türkiye Cumhuriyeti değildir. Dünyadaki tüm sünni müslümanlığın ve Türklüğün ortadan kaldırılması, geriye düşürülmesidir (Ancak onlar hiçbir şey bilmiyorlar, daha önce de söylediğim gibi onlar bu milleti tanımıyorlar.).

'Sevinç gösterisi yapanlar oluyormuş'

Yapılan terör saldırılarından sonra ülkemizin bazı bölgelerinde sevinç gösterileri yapanlar oluyormuş. Bu milletin beklediği o vakit geldiği zaman yani yüce Allah korusun, devletimiz işlemez hale gelirse yaşanacak olaylardan sonra, bu hadiseleri falanca yer katliamı, filanca yer katliamı şeklinde anmaya sizlerin ve yakınlarınızın hakkı olmayacaktır. Tarihte her zaman kanıtlandığı üzere; ‘’Rüzgar ekenler, fırtına biçecekler!’’ Bu milletin fedailerinin kanının koyu olduğunu ve onların asla geceleri görünmediğini mutlaka öğrenecekler.

'Şikayet dilekçesi vereceklere sözüm şudur: Tehdit etmiyorum, başınıza gelecekleri peşin peşin söylüyorum'

Şimdi bu sözlerimi okuyan bazıları yine hakkımda adliyelere şikayet dilekçesi vereceklerdir. Onlara son sözüm şudur; Kulağınızı açın ve beni iyi dinleyin. Ben sizi tehdit etmiyorum. Yüce Allah korusun önümüzdeki zamanlarda başınıza gelecekleri peşin peşin söylüyorum. Bundan sonra beni şikayet ederken bizi tehdit ediyor, asla demeyin. Bunları bizzat yaşayacaksınız,diyor deyin (Yani çıtayı bir adım yükselttiğimi söyleyin.).

Kıymetli Dostlarım, yüce Allah'a şükürler olsun ki bu karanlık döneme topal bir şekilde yakalanmadık. Merkez Bankamızda para, devlet kadrolarında ise yeterli inanç var. Yazımın başında da söylediğim gibi bizler kutsallarımızın delisiyiz. Dinimize ve vatanımıza olan sevgimizden dolayı delirmek üzere olan kimseleriz...Beni kanlarınızla duş alacağız dedim diye suçlayan gafiller, siz benim hümanistliğime yatın kalkın dua edin. Sokakta karşılaştığım vatan evlatları, reis sen az bile söyledin. Biz onların kanlarıyla duş almayacağız, hem vallahi hem billahi onların kanlarını içeceğiz. diyorlar. Men Dakka Dukka (Eden bulur!..)'

sedatpeker.com

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
395
293
97
47
34
9
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kartacali

seni hakkari dağlarında görmek isteriz cana gelecegine mala gelsin bari

Narki

ya editör arkadaşlar, şu şerefsizi haber diye yayınlamayın sitede rica ediyorum

infoguner

götün yiyorsa git sınırda konuş sedat..şişe geçirsinler götünden seni..amk embesili..