Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Oyun Karakterlerine Göre Seni Hangi Duygun Yönetiyor?

Seçtiğin Oyun Karakterlerine Göre Seni Hangi Duygun Yönetiyor?

Beril Özge Danacı
29.11.2023 - 08:23 Son Güncelleme: 29.11.2023 - 22:47

Duygular bir derya deniz... Peki senin her bir adımında, her bir kararında en çok hangi duygunun izleri var? Kısacası seni hangi duygun yönetiyor? Seçtiğin oyun karakterleri bunun ipuçlarını veriyor olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1#

2#

3#

4#

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

Hırs!

Senin hayatını yöneten duygu hırs. Atıldığın her işe dört elle sarılıyor, bunu layığı ile tamamlamak için elinden geleni yapıyorsun. İnsan ilişkilerinde de durum farklı değil. Değer verdiğin biri için canını dişine takıyor ve onun için en sonuna kadar gidiyorsun. Fakat bu senin için zaman zaman yorucu ve hırpalayıcı da olmuyor değil. Bazen biraz soluklanıp sakinleşmek iyi bir çözüm olabilir. Nasıl olsa senin içindeki o ateş sönecek gibi değil!

Öfke!

Senin hayatını öfke kontrol ediyor! Bazen gözün dönüyor ve ortalığı yangın yerine çeviriyorsun. Çoğunlukla öfkelenmekte de haklısın. Hayatının tüm kontrolünü elinde tutmaya çalışıyor, bunu yaparken de neredeyse hiçbir zaman başkalarından medet ummuyorsun. Kısacası sen bağımsız olmaya da bağımlısın. Kimi zamanlarda seni içten içe tükettiğini hissettiğin bu öfkeyi bir ateşleyici olarak kullanıp bazen biraz dindirmeye çalışmak yararına olabilir.

Heyecan!

Senin hayatını heyecan kontrol ediyor! Bir kere sen tam bir adrenalin bağımlısısın. Bunun için öyle ekstrem sporlar yapmana, kendini tehlikeye atmana da gerek yok. Kuralların biraz dışına çıkmak, alışık olunmadık o şeyi yapmak seni besliyor. Tüm bunlar zaman zaman elbette başına da dertler açmıyor değil ancak senin için heyecan duymadığın herhangi bir şeyi yapmak zulüm gibi.

Aşk!

Havada gerçekten aşk kokusu var! Sen tam bir aşk böceğisin ve bunun için hayatında biri olmasına dahi gerek yok. Hayatının en ufak detaylarını dahi aşkla şekillendiriyor, yaptığın şeylere tutkuyla bağlanıyorsun. İnsan ilişkilerinde de durum böyle. Hele hayatındaki kişiye ilişkinde adeta cenneti yaşatıyorsun. Bu tavrın çevrendekilere de bulaşıyor. Zaman zaman kendini pes etmeye yakın hissettiğin anlarda seni tekrar ateşleyen de bu aşkın ve tutkun.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
12
7
7
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
palpito...

Aşk!

Aylin Kayhan

Hırs...

BenYanki

Öfke mi? Hadi ordan sinirlendim şimdi bak.

Redmare

Tepki aynı