Görüş Bildir
Haberler
The Sims Evini Yarat, Hayattan En Çok Ne İstediğini Söyleyelim!

The Sims Evini Yarat, Hayattan En Çok Ne İstediğini Söyleyelim!

Ne demişler, ev insanın kalesidir! Sen bize hayal ettiğimiz hayatları yaşadığımız The Sims'te bir ev döşe biz de sana hayattan en çok ne istediğini söyleyelim.

Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İnsanın önce ruhu, sonra karnı doyacak. Evinde hangi mutfağı görmek isterdin?

2. Gelelim salona...

3. Aslan yattığı yerden belli olur, yatak odanı da seç bakalım.

4. Sıra geldi banyoya.

5. Keşke her birimizin hobi odası olsa... Neyse ki The Sims var!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çocuk isteyip istemediğini bilmiyoruz ama bu oyunda her türlü odayı döşemek zevkli! O yüzden iyisi mi sen bir de çocuk odası seç bakalım.

7. Düşman çatlatmalık bir de havuzumuz olmasın mı?

Huzur!

Huzur!
www.reddit.com

Sen bu hayata koşuşturmaya değil, huzuru aramaya gelmişsin ki bu da senin en doğal hakkın. Çalışıyor, didiniyor, üzerindeki tüm sorumlulukları yerine getiriyorsun ve karşılığında yalnızca biraz huzur istiyorsun. Canını sıkan konuları ve insanları bir kenara bırakıp biraz soluklansan sanki tüm dertlerin geçiverecek. Kendi iç dinginliğini sağlamak en büyük gayen. Zaten her şey insanın içinde bitmiyor mu? Yoğun dönemlerden geçtiğin aşikar ancak kovalamaktan hiç yorulmadığın huzur en sonunda gelip seni bulacak, bize güven!

Aşk!

Aşk!
www.reddit.com

Sen aşka aşık olan o insanlardansın, bu da hayatının her noktasına sirayet eden en belirgin özelliklerinden. Bir kere tutkulusun. Bir yemek yaparken de, kendini sorumluluklarına vermişken de aynı tutku ve bağlılığı ortaya koyuyor, müthiş sonuçlar alıyorsun. Hayatında biri olsun veya olmasın aşk senin bu hayatta peşine düştüğün yegane şey. Sevdiğin yanında olsun, bir de iki göz odanız olsun yeter. Sen aşkını her yerde yeşertirsin!

Para!

Para!

Sana ihtiyacın olan kadar para versinler bir daha asla sırtın yere gelmez! Bu materyalist olduğun anlamına gelmiyor, sadece hayat standartlarını hayal ettiğin yere çekecek en büyük şeyin para olduğunun farkındasın. Eline hayal ettiğin şeyleri yapacak kadar para geçtiğinde sevdiğin insanları unutacak tiplerden de değilsin. Ayrıca zevkinin göz doldurduğunu da belirtmeden geçemeyeceğiz!

Eğlence!

Eğlence!

Sen bu hayata eğlenmeye gelmişsin! Kanın deli akıyor bir kere, enerjin hiç bitecek gibi değil. Çevrendekilere neşe dağıtan kişiliğinle her ortamın aranan yüzüsün. Morali bozuk dostlarını neşelendirmekte senin üstüne yok. Elbette sosyal pilin bittiğinde kabuğuna çekiliyorsun ancak oradan fişek gibi çıkıyorsun. The Sims evinde düzenleyeceğin partilere katılmak için neler vermezdik...

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
6
5
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın