Görüş Bildir
Haberler
Yaptığın Seçimlere Göre Hangi The Sims Karakteri Olduğunu Söylüyoruz

Yaptığın Seçimlere Göre Hangi The Sims Karakteri Olduğunu Söylüyoruz

Ahh The Sims... Bir nesli kendi ile birlikte büyüten efsane seride karşımıza neredeyse gerçek hayatta tanıyormuşuz gibi hissettiğimiz sayısız karakter çıktı. Peki sen bu The Sims karakterlerinden hangisisin? Tercihlerin bunu ortaya koyacak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Önce seni bi' giydirelim. Hangisi tarzına en yakın veya böylesi bir tarzın olmasını dileyeceğin türde?

3. Hadi bize yaşamak istediğin evi göster.

4. Bir de yaşamak istediğin mahalleyi seçer misin?

5. Söyle bakalım, çevren seni nasıl tanımlar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi The Sims evreninde yaşadığını düşün, hangi mesleği seçerdin?

7. Oyundaki bu kişilik özelliklerinden birini seçer misin?

Don Lothario!

Don Lothario!

Sen The Sims 2 ile tanıştığımız, mahallemizin çapkını Don Lothario'sun! Ağzın kesinlikle iyi laf yapıyor, üstelik halin tavrın da insanları kendine çekiyor. Tüm bunlar birleşince insanların peşinde pervane olmaması için bir sebep kalmıyor. Ancak arada sırada aşk üçgenlerinin tam ortasında kalıp zor duruma düştüğün de olmuyor değil.

Bella Goth!

Bella Goth!

Ta ilk oyundan beri tanısak da üstündeki gizem perdesini asla kaldıramadığımız Bella Goth gibi sen de kendine has bir gizeme sahipsin. İnsanlar seni daha yakından tanımak için yanıp tutuşuyor olsalar da dışarıdan soğuk görünen bir tavrın var. Ama aslında içini bilseler yumuşacık bir kalbin var.

Bob Pancakes!

Bob Pancakes!

Senin kuru gürültüye, türlü şaklabanlıklara ayıracak vaktin de yok. İnsanların bunları neden bu kadar abarttıklarını da asla anlamıyorsun. Senin için mutlu bir hayat tatlı rutinlerin dışına çıkmamak ve kafayı fazla yormamakla yakından ilgili.

Mortimer Goth!

Mortimer Goth!

Seni çok uzun süredir, ta ilk oyundan beri tanıyoruz! İstikrar kelimesinin sözlük anlamı olarak sen Mortimer Goth'dan başkası değilsin. Kariyerine tutkuyla bağlı olmanın yanında her daim ailen ve sevdiklerine ayıracak zaman ve sabrın var.

Lilith Pleasant!

Lilith Pleasant!

Bu hayata karşı öfkeni nasıl dindireceğiz senin? Asisin, hem de çok! Hayattaki en büyük önceliğin kendinsin ve kendinle arana kimsenin girmesine izin vermiyorsun. Aynı zamanda haylazsın. Otorite kelimesini duyunca dahi için bir hoş oluyor. The Sims evrenine seni ışınlasak kesinlikle Lilith Pleasant olarak vücut bulurdun.

Mrs. Crumblebottom!

Mrs. Crumblebottom!

Bize kızma ama sen biraz huysuz olabilir misin? Veya çevrende çok fazla salak var ve sen bunlara katlanamıyorsun da diyebiliriz! Ancak her halükarda insanlar senden çekiniyor, korkuyla karışık bir saygıyla adını anıyorlar. Açıkçası senin de bundan pek şikayetin yok gibi.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
9
6
5
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Enes

Don Lothario! Sen The Sims 2 ile tanıştığımız, mahallemizin çapkını Don Lothario'sun! Ağzın kesinlikle iyi laf yapıyor, üstelik halin tavrın da insanları ken... Devamını Gör

Necla Kaplan

Bella Goth! Ta ilk oyundan beri tanısak da üstündeki gizem perdesini asla kaldıramadığımız Bella Goth gibi sen de kendine has bir gizeme sahipsin. İnsanlar s... Devamını Gör

Nomoix

Bella Goth aslında! olabilir bilmiyorum