Görüş Bildir
Haberler
Yıllardır Sims Oynayanların Bile Yanıt Bulamadığı, The Sims Serisinin Hala Çözülememiş Gizemleri

Yıllardır Sims Oynayanların Bile Yanıt Bulamadığı, The Sims Serisinin Hala Çözülememiş Gizemleri

İlk oyunu 2000 yılında oyuncularla buluşan The Sims hala oyun dünyasının en popüler serilerinden biri. Aradan geçen yıllara rağmen hala rakipsiz olan The Sims serisi bu uzun soluklu yolculuğuna pek çok gizem de sığdırdı. Gelin serinin hayranlarının bile yıllardır yanıt bulamadıkları o gizemlerden bazılarına birlikte bir göz atalım.

Kaynak: https://gamerant.com/the-sims-unsolve...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Gergin Özne" Azrail'in oğlu olabilir mi?

1. "Gergin Özne" Azrail'in oğlu olabilir mi?

The Sims 2'nin en enteresan karakterlerinden olan Nervous Subject'in annesi Olivia Specter'ın anılarına dikkatli bakarsanız kendisinin Azrail ile WooHoo yaptığını görebilirsiniz. Bu anıdan kısa süre sonra gelen hatırada ise Olivia'nın Nervous Subject adlı bir evlada sahip olduğu görülüyor. Dahası Nervous'un soy ağacına bakıldığında babası olmadığını da görüyoruz.

2. Büyülü krallık tam olarak nerede?

2. Büyülü krallık tam olarak nerede?

The Sims 3'ün keyifli ek paketlerinden biri olan The Sims Medieval ile daha önce hiç görmediğimiz bir ortaçağ krallığına konuk oluyorduk. Büyücüler, demirciler ve türlü türlü fantastik içeriği ile bizleri The Sims'in alıştığımız dünyasından bambaşka alemlere götüren ek paket The Sims 3 ile aynı zaman çizgisinde var oluyor olabilir! Ek pakette karşımıza çıkan Lord Demetrius Landgraab ve oğlu Duncan Landgraab The Sims 3'teki Landgraab ailesinin soy ağacında yer alıyorlar.

3. Kim bu Lolita Goth?

3. Kim bu Lolita Goth?

The Sims 3'te Goth hanesini ziyaret edip mezarlığa bir göz atarsanız Lolita Goth'un mezarı ile karşılaşacaksınız. Ancak Lolita ailenin hiçbir üyesinin soy ağacında yer almıyor! Üstelik Goth evinde hiçbir elektrikli alet olmamasına rağmen Lolita'nın elektrik çarpması sonucu öldüğü görülüyor ve hayaleti de bu şekilde ölen Sim'lerin tümünde olduğu gibi elektrik akımları barındırıyor.

4. Tüm Tricou ailesi başlı başına kocaman bir gizem.

4. Tüm Tricou ailesi başlı başına kocaman bir gizem.

The Sims 2'nin Nightlife ek paketi ile oyuna eklenen Tricou ailesinin geçmişine baktığımızda tüm ailenin üyelerinin öldüğünü, bir kısmının bölgedeki mezarlığa gömüldüğünü, aileden iki gencin ise aile evinin bahçesinde toprağa verildiğini görüyoruz. Buna karşın oyunda kasaba halkına dahil altı aile üyesi vardır. Tricou ailesinin evine bakıldığında ise gizem daha da büyüyor. Zira ev nasıl olduğu bilinmeyen bir biçimde sular altında ve bodrum katında ise ürkütücü tabutlar yer almakta.

5. Skip Broke'un ölümü.

5. Skip Broke'un ölümü.

The Sims 2'de halihazırda ölü olarak karşımıza çıkan bir karakter olan Skip Broke hakkındaki detaylara baktığımızda ölüm sebebi 'şüpheli bir havuz kazası' olarak görünmekte. Oyunda Skip'in eşinin çocuklarına hamile olması da karakterin yakın zamanda öldüğünü gösteriyor. Oyunun kendisinin de belirttiği üzere bu kaza 'şüpheli' olarak tanımlanmış durumda. Oyunda ailenin evine gidecek olursanız bahsi geçen havuzda bir merdiven olmadığını görebilirsiniz ve bilindiği üzere eski oyunlarda havuzdaki merdiveni kaldırmak bir karakteri öldürmenin en kolay yoluydu. Ne dersiniz, Skip Broke sizce öldürülmüş olabilir mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Oasis Springs'te bir canavar var!

6. Oasis Springs'te bir canavar var!

The Sims 4'te 'Day of the Dead' mücadelesini tüm kafataslarını toplayarak tamamlarsanız gizemli bir hikayenin detaylarına ulaşabilirsiniz. Hikayede Oasis Springs bölgesindeki gizemli bir yaratık olduğundan, onu aramak için oraya giden bir kişi hariç hiç kimsenin geri dönmediğinden bahsediliyor. Geri dönen kişi ise yalnızca 'El Chupacabra' diyebilmiş. Kısacası Oasis Springs bölgesi Chupacabra adlı henüz görmediğimiz gizemli bir yaratığa ev sahipliği yapıyor.

7. Bella Goth'a ne oldu?

7. Bella Goth'a ne oldu?

The Sims serisinin en ünlü karakterlerinden biri de şüphesiz Bella Goth. Daha ilk oyundan itibaren seriye dahil olan Bella'ya ne oldu?. The Sims 3'te Lunar Lakes civarına giderseniz kendisinin mezarı ile karşılaşabilirsiniz. Peki Bella'ya ne oldu? The Sims 3'teki diğer karakterler de bunu hayli merak ediyor olmalı zira oyunda 'Where is Bella?' adlı bir kitap bulunmakta. Konuyla ilgili en çok kabul gören teorilerden bazıları Bella'nın uzaylılarca kaçırılmış olması ve bir cinayete kurban gittiği.

8. Landgraab ailesinin serveti nereden geliyor?

8. Landgraab ailesinin serveti nereden geliyor?

Serinin her daim en zengin ailelerinden olan Landgraab'ların servetinin kaynağı şaibeli. The Sims 2'deki detaylara bakılacak olursa Gregory Landgraab adlı bir aile üyesinin yüzyılın başında gizemli bir biçimde büyük miktar paraya kavuştuğu görülüyor. Buna karşın bahsi geçen bilgilerden biri de ailenin zenginliğinin kaynağının Amiral Landgraab'a dayandığı. Kısacası kimse bu ailenin nasıl zengin olduğunu bilmiyor.

9. The Sims dünyasında bir seri katil mi var?

9. The Sims dünyasında bir seri katil mi var?

The Sims 2'nin en gizemli karakterlerinden olan Olive Specter'ın evine göz attığınızda ilk olarak kocaman mezarlığı fark etmemeniz güç. Mezarları incerlerseniz bunların Olive'ın kocalarına, hizmetçilere ve bir kasaba sakininin karısına ait olduğunu görebilirsiniz. Üstelik yaşlı kadının hatıraları arasında Azrail ile WooHoo yaptığına dair bir not da var. Kim bilir, belki Olive Azrail'i daha sık görmek için insanları öldürüyordur? Belki de Azrail Olive'a aşıktır ve onu daha sık görebilmek adına yanındaki kişilerin canını alıyordur?

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
9
4
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın