Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Oyun Çiftlerine Göre İlişkinin Nasıl Gittiğini Tahmin Ediyoruz

Seçtiğin Oyun Çiftlerine Göre İlişkinin Nasıl Gittiğini Tahmin Ediyoruz

Aşk oyun dünyasında da yaşanıyor, hem de bir başka yaşanıyor. Oyunlarda karşımıza çıkan kimi tatlı, kimi tutkulu, kimi ise ateşli çiftlerden hangisi sana daha yakın geliyor? Yanıtların aynı zamanda aşk hayatın hakkında da ipuçları veriyor! Hazırsan başlayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Buyurun başlayalım!

2. Peki bu çiftlerimizden hangisi favorin?

3. Peki bu hoş çiftlerimizden kendine en yakın hissettiğin hangisi?

4. Tarafını seç!

5. Bu tatlı çiftlerimizden de birini seçmen lazım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz.

7. Geldik son soruya!

Senin son derece sağlıklı bir ilişkin var!

Siz tatlı mı tatlı, herkesin sahip olmak istediği bir ilişkiye sahipsiniz. Uyumunuz dillere destan, birbirinize karşı olan tutumunuz da öyle. Elbette sizin de ufak tefek problemleriniz olmuyor değil, ancak küslüklerin ve kırgınlıkların bunun çözümü olmadığını biliyor, problemlerinizi konuşup paylaşarak çözüyorsunuz. Maşallah diyelim!

Sizin ilişkiniz biraz çalkantılı.

Ara ara küslükleriniz ve kavgalarınız oluyor ancak bunların üstesinden gelmeyi birlikte başarıyorsunuz. Bazen onun bir adım gelmesi, bazen de senin elini taşın altına koymanla aranızdaki sorunları ve küslükleri elbet bir noktada aşıp tatlı mı tatlı ilişkinize kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. Önemli olan da küslükleri sağlıklı bir biçimde çözmek değil mi zaten?

Senin toksik bir ilişkin var!

Maalesef, birilerinin acı konuşması gerek. Birbirinize tutkulu bir biçimde bağlı olduğunuz bir gerçek ancak yine de nedendir bilinmez, birbirinizi incitmeden duramıyor gibisiniz. Kavgalar, küslükler ve ardından gelen barışmalar ilişkinizin rutini olmuş gibi görünüyor. Ama tüm bunları düzeltmek yine sizin elinizde. Özellikle de aranızdaki birbirinizden asla vazgeçmemenizi sağlayan aşk en büyük yardımcınız olacak.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
29
15
10
8
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın