Görüş Bildir
Haberler
Tercihlerine Göre Hangi Oyun Evreninde Yaşaman Gerektiğini Söylüyoruz

Tercihlerine Göre Hangi Oyun Evreninde Yaşaman Gerektiğini Söylüyoruz

Uçsuz bucaksız oyun evrenleri bizlere hayallerimizdeki dünyaların kapılarını aralıyorlar. Rüyalarımızı süsleyen kimi fantastik, kimi ise son derece fütüristik bu oyun evrenlerinden hangisine ait olduğunu öğrenmeye ne dersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım, hangi mevsimin insanısın?

2. Hayalindeki evi seçmeni istesek?

3. Evinde manzaraya karşı güzel bir yemek yiyeceksin, tercihin ne olurdu?

4. Bir de ulaşım aracı seç öyleyse.

5. Son olarak paralel bir evrendeki sen nasıl giyiniyor olabilir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Elder Scrolls V: Skyrim!

The Elder Scrolls V: Skyrim!

Senin yaşaman gereken hayali topraklar Tamriel kıtasının büyülü diyarlarından olan Skyrim. İçinde gerçek bir savaşçı yatıyor ve her türlü zorluğa da göğüs germeye hazırsın. Skyrim'in karı dağları ve uçsuz bucaksız ovaları özgür ruhunu dizginlemen için gereken her şeyi sana sunuyor.

Cyberpunk 2077!

Cyberpunk 2077!

Senin ait olduğun yer Night City'nin tekinsiz sokakları! Bizim zamanımıza değil geleceğe ait bir ruhun var ve asla yorulmak nedir bilmiyorsun. Her an yaşayan Night City'de dilersen çılgın ve lüksün son sınırındaki partilerde takıl, dilersen de ara sokaklarda gezintiye çık.

Mass Effect!

Mass Effect!

Senin ait olduğun diyarlar dünyamızın sınırlarında dahi değil. Evrenin dört bir yanından gelmiş farklı ırklara ev sahipliği yapan Citadel sokakları seni de bir anda sarıp sarmalayacak. Tüm farklılıkların bir olduğu ve teknolojinin son raddesinin her bir zerresinin kullanımı ile inşa edilmiş olan bu şehir ruhunun ait olduğu yer.

Grand Theft Auto: V!

Grand Theft Auto: V!

Senin ruhun Los Santos'un her an yaşayan hareketli ve capcanlı sokaklarına ait. Aslında uç şeyler istediğin yok, yalnızca buralardan biraz uzaklaşsan sana yetecek ve çok da iyi gelecek. Los Santos gibi her daim canlı ve insanı şaşırtan bir şehirde kimsenin tanımadığı bir yabancı olarak gezmek hayallerini süslüyor olmalı.

Subnautica!

Subnautica!

Kendini serin mi serin sulara bir bıraksan, hatta orada yaşasan ne de güzel olurdu değil mi? Sualtının keşfedilecek uçsuz bucaksız mavilikleri ve huzur veren o yanı... Senin ait olduğun evren kesinlikle Subnautica. İçinde gerçek bir deniz insanı yatıyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
124
37
19
18
7
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın