Görüş Bildir
Haberler
Vikings Hayranları Burada mı?: Kendinizi Gerçek Bir Viking Gibi Hissedeceğiniz 11 Oyun

Vikings Hayranları Burada mı?: Kendinizi Gerçek Bir Viking Gibi Hissedeceğiniz 11 Oyun

Kerem Doğan Karakoç
22.06.2022 - 16:50 Son Güncelleme: 22.06.2022 - 19:02

İskandinav ve Viking kültürünü temel alan birbirinden başarılı oyunları derledik. Kimi strateji türünün bileşenleriyle öne çıkarken kimi ise saf aksiyonla oyunculardan geçer not almayı başardı. İşte Viking temalı oyunlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Hellblade: Senua's Sacrifice

12. Hellblade: Senua's Sacrifice

Ninja Theory tarafından geliştirilen Hellblade: Senua's Sacrifice muazzam bir görselliği zihnin derinlerine doğru uzayan bir yolculukla birleştiriyor. Kelt savaşçı Senua'nın korku dolu yolculuğuna eşlik ettiğimiz yapım mitoloji ile akıl hastalıkları arasında büyüleyici bir bağ kuruyor.

11.

10. Totla War Saga: Thrones of Britannia

10. Totla War Saga: Thrones of Britannia

Total War Saga serisinin Britannia halkası strateji türünün hayranlarını bu sefer Britanya topraklarında diplomasi ve savaşın hiç bitmediği bir mücadeleye çağırıyor. Kuzeyli akıncıları yönettiğiniz oyunda Viking ordularını refah dolu Anglo-Sakson diyarına götürebilirsiniz.

9. For Honor

9. For Honor

Ubisoft imzalı For Honor Samuray, Şövalye ve Viking klanlarının sonu gelmez mücadelesini gözler önüne seriyor. Başarılı animasyonları ve etkileyici muharebeleriyle Viking severleri ihya eden For Honor, Berserker adındaki yılmaz savaşçılara hayat verip savaşa atılma fırsatı sunuyor.

8. Mount and Blade: Warband - Viking Conquest

8. Mount and Blade: Warband - Viking Conquest

Mount and Blade: Warband'ın tekil ek paketi Viking Conquest sevilen Mount and Blade formülünü sürükleyici bir Viking macerasıyla harmanlıyor. İskandinav ve Anglo-Sakson topraklarında kılıcımızı kana buladığımız Viking Conquest'i özellikle Mount and Blade: Warband severlere öneriyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Frozenheim

7. Frozenheim

Bir Viking kolonisinin yerleşim merkezini kurmakla sorumlu olduğumuz oyunda klanınızın lideri olabilir ve kuzeyin soğuk topraklarında uzun bir inşaat serüvenine atılabilirsiniz. Viking kültürünü sevenler için nefis bir oyun olan Frozenheim aynı zamanda listemizdeki en yeni yapımlardan biri...

6. Assassin's Creed: Valhalla

6. Assassin's Creed: Valhalla

Assassin's Creed: Valhalla ile oyuncular akıncı Eivor'un yerine geçerek onlarca saati aşan bir maceraya gidiyor. Viking severleri bitmek bilmeyen bir serüvene çağıran oyunda ek paketleri satın almaniz halinde İrlanda'ya yolculuk edebilir ve Paris Kuşatması'nda yer alabilirsiniz.

5. The Banner Saga

5. The Banner Saga

The Banner Saga üçlemesiyle kolay kolay unutamayacağınız bir hikayeye atılabilir, yolculuk, dostluk ve mücadeleye dair birçok şey öğrenebilirsiniz. Derin yapısı ve sürükleyici hikayesiyle The Banner Saga Norse kültürünü sevenleri muazzam bir maceraya davet ediyor.

4. Northgard

4. Northgard

Steam üzerinde aldığı 35,000'den fazla incelemeyle Çok Olumlu notuna erişen Northgard, Viking mitolojisini klan yönetimi ve stratejik elementlerle birleştiriyor. Oyuncular gizemli bir kıtada klanlarını tehlikelerden koruyarak geliştirmeyi amaç ediniyor.

3. Valheim

3. Valheim

Arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz hayatta kalma oyunu Valheim, oyuncuların korkusuz savaşçılara dönüşüp Odin için kendi efsanelerini yazmalarını istiyor. Keşfetme, üst kurma ve hayatta kalma mekaniklerini harmanlayan Valheim'de diyarın kudretli yaratıklarına karşı mücadele etmeli ve hepsinde galip gelmelisiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Song of Iron

2. Song of Iron

Köyü yanan yılmaz bir Viking savaşçıya hayat verdiğimiz Song of Iron'da hiç durmadan yola devam etmeli; düşman klanın savaşçılarının yanı sıra devler, yaratıklar ve hatta tanrılara bile karşı gelmelisiniz. Song of Iron'un sadeliğiyle öne çıkan fakat minimal yapısına rağmen keyifli saatler sunan başarılı bir Viking oyunu olduğunu söyleyebiliriz.

1. God of War

1. God of War

İskandinav mitolojisini temel almakla kalmayıp kendi hikayesini ören God of War oyun dünyasının bugüne dek gördüğü en başarılı işler arasında yer alıyor. Oynanış mekaniklerinden hikayesine, müziklerinden dünya tasvirine kadar her yönüyle bizden geçer not alan yapım milyonlarca oyuncunun gönlünde taht kurmayı başardı.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın