Görüş Bildir
Haberler
Karanlık Atmosferleriyle Kan Dolu Hikayeler Vadeden Birbirinden Başarılı 9 Vampir Oyunu

Karanlık Atmosferleriyle Kan Dolu Hikayeler Vadeden Birbirinden Başarılı 9 Vampir Oyunu

Bu listede birbirinden karanlık atmosferlere sahip en eğlenceli vampir oyunlarını derledik. Eski bir halk efsanesi olan vampirlerin video oyun formülleriyle birleşmesini seviyorsanız listelediğimiz oyunlar tam size göre...

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Vampire: The Masquerade - Coteries of New York

9. Vampire: The Masquerade - Coteries of New York

Vampire: The Masquerade - Coteries of New York oyuncuları New York'un karanlık gecelerinde kanlı ve acımasız bir satranç oyununa çağırıyor. Birbirinden ilginç karakterleriyle öne çıkan Coteries of New York, tamamen metin temelli bir oyun olmasına rağmen Vampire: The Masquerade evreninin karanlık atmosferini resmetmekten taviz vermiyor.

8. inFamous: Festival of Blood

8. inFamous: Festival of Blood

inFamous: Festival of Blood ise inFamous 2 oyununun yapıtaşları üzerine kurulan bir genişleme paketi olarak öne çıkıyor. İkinci oyuna sahip olmadan da oynayabileceğiniz oyun Cole adlı karakterin bir vampire dönüşmesini konu alıyor. Önceki yapımın aksine sivilleri etkisiz hale getirmenin herhangi bir negatif yanı olmayan oyunda oyuncular kan dolu bir maceraya atılıyor.

7. The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard

7. The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard

The Elder Scrolls V: Skyrim'in en sürükleyici ek paketlerinden olan Dawnguard'da oyuncular soğuk Skyrim diyarının kuzeybatısına yolculuk ediyor. Diyarın vampirleriyle ve vampir avcılarıyla tanıştıktan sonra tarafını seçen Ejderdoğan acımasız bir vampir avcısı ya da kudretli bir vampir lorduna dönüşebiliyor.

6. Vampyr

6. Vampyr

Oynanış mekanikleri ve hikaye anlatımıyla bizden geçer not alan Vampyr son yılların en başarılı vampir temalı oyunları arasında yer alıyor. Dontnod Entertainment tarafından geliştirilen yapım oyuncuları İspanyol Gribi'nin nüfusu paramparça ettiği 1918 yılına götürüyor. Londra'da geçen oyun aksiyon RPG türünün sevenlerini vampirik bir maceraya davet ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Castlevania: Lords of Shadow

5. Castlevania: Lords of Shadow

Oyun dünyasının en köklü serilerinden olan Castlevania ise Lords of Shadows serisiyle tekrar karşımıza çıkıyor. Her yönüyle oyunculardan geçer not alan Castlevania serisi vampir temalı yapımları sevenler için harika bir seçim olacak.

4. BloodRayne

4. BloodRayne

Oyuncuların Rayne adında bir yarı vampire hayat verdiği BloodRayne ise vampirlerle ile 2.Dünya Savaşı konseptini birleştiriyor. Kanlı kılıçlarımızla asker avladığımız oyunda asıl amacımız ise dünyada vampir üstünlüğü kurmayı hedefleyen babamızı bulmak oluyor.

3. Vampire Survivors

3. Vampire Survivors

Steam'de 6 TL'lik fiyatıyla satışa sunulan Vampire Survivors'un adeta bir dopamin simülatörü olduğunu söyleyebiliriz. Bağımlılık yapıcı oyun Atari oyunlarını anımsatan grafikleri ve 200 MB'lık dosya boyutuyla bizden geçer not almayı başardı. 

Otomatik olarak saldıran bir karakteri yönettiğiniz yapımda tecrübe puanı toplayarak karakterimizi geliştiriyor ve vampirlerin yolladığı hilkat garibelerine karşı mücadele ediyoruz.

2. V Rising

2. V Rising

Erken erişim sürecinde olmasına rağmen oyun dünyasını peşine takan V Rising'de oyuncular uykularından uyanan vampir lord ve leydilerine hayat veriyor. Fanilerin dünyasında kendi kalelerini yükselten oyuncular, diyarın en güçlü kahramanlarını alt ederken kan dolu hakimiyelerini artırıyor.

1. Vampire: The Masquerade - Bloodlines

1. Vampire: The Masquerade - Bloodlines

Troika Games imzalı Vampire: The Masquerade - Bloodlines RPG türünün başyapıtlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncuların farklı vampir klanlarından birini seçerek modern gecelerde acımasız bir savaş sürdürdüğü yapım, çıkışından bu yana yaklaşık 18 yıl geçmesine rağmen zamansız bir oyun olarak adını oyun tarihine yazdırdı.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın