Görüş Bildir
Haberler
Hangi Oyun Karakterinin En Yakın Arkadaşın Olabileceğini Söylüyoruz

Hangi Oyun Karakterinin En Yakın Arkadaşın Olabileceğini Söylüyoruz

Oyunlar bizleri pek çok unutulmaz karakterle tanıştırdı. Pek çoğumuz içimizden 'keşke gerçek olsalar da birlikte takılsak' diye de geçirdik. Size maalesef bu karakterlerin arkadaşlığını sunamıyoruz ancak gerçek olsalar kiminle dost olabileceğinizi söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Öncelikle söyle bakalım, kaç yakın arkadaşın var?

3. Peki bu arkadaşlarınla bir araya geldiğinizde en çok ne yapmaktan hoşlanırsınız?

4. E yorulmuşsunuzdur da, söyle bakalım arkadaşlarınla ne içeceksiniz?

5. Arkadaşlarınla tatile gitmek için neresi ilk tercihin olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En yakın arkadaşım dediğin kişiyi en iyi hangisi tanımlar?

Lara Croft

Lara Croft

Yeri geldiğinde maceraya atılmaktan asla çekinmeyen bu İngiliz asilzadesi arkeolog kanlı canlı bir insan olsa kesinlikle senin yakın arkadaşın olurdu! Senin hareketli kişiliğine ayak uydurup, derdinle dertleneceğine eminiz!

Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

Sevdikleri için kendini ateşe bile atacak Geralt ile harika bir ikili olacağına eminiz. Geralt'ın ciddi görünüşünün altında yatan babacan ve bir o kadar da komik tarafı ile yan yanayken zaman kesin su gibi akıp geçerdi.

Kratos

Kratos

Öfkeli bir tanrı ile dost olmak da ancak sana yakışırdı doğrusu. En güvendiklerinden bile kazık yedikten sonra iyice yalnızlaşan, ancak yine de kalbini tam kapatmayan Kratos ile birbirinizin dertlerine derman olacağınıza eminiz.

Yennefer of Vengerberg

Yennefer of Vengerberg

Yennefer kanlı canlı bir insan olsaydı ikinizi tutabilene aşk olsun! Çok güçlü bir büyücü olan Yennefer insanın aklını güzelliği ile de başından alıyor. Birlikte bol bol eğleneceğinize ve dünyayı oyun alanınız yapacağınıza şüphe yok.

Gordon Freeman

Gordon Freeman

Sessiz sakin görünüşünün altında gerçek bir kahraman yatan bu MIT mezunu teorik fizikçi ile çok iyi anlaşacağınıza eminiz. Üstelik tüm dertlerinizi dinleyip kimseye tek kelime etmeyeceğine de emin olabilirsiniz.

Ellie

Ellie

Küçük yaştan beri zorlukların üstesinden gelmeye alışmış olan Ellie sırtınızı yaslayabileceğiniz bir dost. Sevdiklerini korumak için bir an olsun düşünmeden tehlikeye atılabilecek Ellie kesinlikle en sadık arkadaşınız olurdu.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
10
8
6
4
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mustafam_fb

Geralt of Rivia

Manav Yörük

Lara Croft Yeri geldiğinde maceraya atılmaktan asla çekinmeyen bu İngiliz asilzadesi arkeolog kanlı canlı bir insan olsa kesinlikle senin yakın arkadaşın olu... Devamını Gör

Rida

Kratos, bana aslında hades ya da azrail lazım.