Görüş Bildir
Haberler
Bize İlişkini Anlat Sevgilinle Oynaman Gereken Oyunu Söyleyelim

Bize İlişkini Anlat Sevgilinle Oynaman Gereken Oyunu Söyleyelim

Aşk ne güzel şey, hele de birlikte eğlenebiliyorsanız. Gel sen bize ilişkini anlat biz de sana sevgilinle birlikte oynaman gereken oyunu söyleyelim.

Buyrun teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım, bu aktivitelerden hangisini yapmak sizi eğlendirirdi?

2. Sizi arkadaşlarınıza sorsak hakkınızda ne derler?

3. Bugün sinema gecesi! Peki izleyeceğiniz filmin türü ne olacak?

4. Sevgiline bir hediye alacaksın, bunlardan hangisini tercih ederdin?

5. Sence en uyumlu olduğunuz yanınız ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Elbette her ilişkide problemler olur. Peki sizin en büyük probleminiz ne?

7. Geldik son soruya. Çift olarak oyunlarla aranız nasıl?

Birlikte oynamanız gereken oyun Cuphead!

Birlikte oynamanız gereken oyun Cuphead!

Sizin el ele verip de aşamayacağınız zorluk yok diyeceğiz ama zaten bunun farkındasınız. Tam da bu yüzden oynamanız gereken oyun Cuphead. 40'lı yılların estetiğini günümüz oyun dünyasıyla birleştiren yapım tıpkı sizin gibi. Dışarıdan ne kadar tatlı görünse de içine girince tam bir çetin ceviz! El ele verip de Cuphead'in zorluklarını birlikte aşabilecek çok az çift tanıyoruz ama sizin gibi iki gözü karadan kaçacak şey de değil doğrusu. Yalnız uyarmadı demeyin, oyun hayli zor.

Sizin oynamanız gereken oyun It Takes Two!

Sizin oynamanız gereken oyun It Takes Two!

Si birbirinden kopamayan bir çiftsiniz ama birbirinizin kıymetini de sanki biraz unutmuş gibisiniz. O yüzden birlikte It Takes Two macerasına atılmak size belki de gözardı ettiğiniz bir şeyleri hatırlatabilir. Bu zamana dek birlikte pek çok zorluk aştınız, devam ederseniz kurtarabileceğiniz bir sürü şey ve göreceğiniz harika günler var! It Takes Two'nun keyifli oynanışı ve tatlı mı tatlı hikayesinde kendinizden bir şey bulabilirsiniz.

Sizin oynamanız gereken oyun A Way Out!

Sizin oynamanız gereken oyun A Way Out!

Siz kesinlikle çevrenizin en havalı çiftisiniz! İnsanlar aranızdaki uyuma gıptayla bakıyor, herkes sırrınızı öğrenmek için can atıyor. Bir kere çok havalısınız! Tam da bu yüzden yanınıza suç ortağınızı alıp kendinizi bir maceranın tam ortasına atacağınız oyun mutlaka A Way Out olmalı. Film gibi akan hikayesi ve işbirliğine verdiği önemle sizin oyununuz bundan başkası değil.

Sizin oynamanız gereken oyun Stardew Valley!

Sizin oynamanız gereken oyun Stardew Valley!

Huzur, yalnızca biraz huzur istiyorsunuz ve inanın sizi çok iyi anlıyoruz. Elinizden gelse sevgilinizi de alıp tartlı bir kasabaya, iyi insanların olduğu stressiz bir yere kaçacaksınız anında. Bunu gerçek hayatta yapabilir misiniz bilemiyoruz ancak sanal dünyada çıkış kapınız kesinlikle Stardew Valley. Birlikt tarlanızı ekin, hayvanlarınızla ilgilenin, kasabalıları mutlu edin ve dilerseniz birlikte maceralara atılın!

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sizin oynamanız gereken oyun It Takes Two!

Vesta

cuphead

Arzu Dinç

Sevgiliyle oyun oynamak net pişmanlık 10 dakikalığına gittim geldim o arada bir tane görev yapmış ben ouundayken de öyle görevlere önden gidip yapıyor ben ne... Devamını Gör