Görüş Bildir
Haberler
Kendine Oyun Dünyasında Bir Hayat Kurgula, Seni Sana Anlatalım!

Kendine Oyun Dünyasında Bir Hayat Kurgula, Seni Sana Anlatalım!

Kimisi alıp insanı uzaklara daldıran, kimilerinin içinde yaşamak istediğimiz, kimilerini ise gördüğümüzde içimizi boğan çeşit çeşit oyun evreni, dünyası var. Peki sen bu diyarlarda nasıl bir hayat sürmek isterdin? Üstelik seçimlerin kişiliğinden bazı parçaları da ele veriyor.

Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi manzaraya uzun uzun baksan da sıkılmazsın?

2. Grafiklerine takılmadan, bir de yaşamak için oyun dünyasından bir ev seç.

3. Hangisi can dostun olsun isterdin?

4. Yaşayacağın evrende büyü ve fantastik ögeler olsun ister miydin?

5. Pekiii, bir ırk seçmen gerekse hangisine mensup olmayı dilerdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kullanacağın silaha da karar ver.

7. Geldik son soruya. Gerçekten bir video oyununda yaşamak ister miydin?

Sen sessiz sakin bir hayat sürmek istiyorsun.

Sen sessiz sakin bir hayat sürmek istiyorsun.

Huzur... Zaten hepimiz hayat boyunca bunu arayıp durmuyor muyuz? Kavgadan gürültüden nefret ediyor, elinden gelebildiğince uzak kalmak istiyorsun. Seni insanlara sorsak muhtemelen mülayim ve kendi halinde biri olduğunu söylerler ancak bu kendi içinde gerçekleştirmek istediğin arzuların olmadığı anlamına da gelmiyor. Yalnızca bunları en sakin şekilde halletmek istiyorsun. Kafanın içinde dönen düşünceler, bir yere ulaştırmaya çalıştığın tüm kararlarında hem kalbini hem de mantığını dinleyip en aklıselim yolu seçiyorsun çoğu kez. Arkadaşlarının bir derdi olduğunda geldikleri ilk kişi olman da tesadüfi değil.

Sen mücadeleden asla kaçmayanlardansın.

Sen mücadeleden asla kaçmayanlardansın.

Hayat zaten dev bir mücadele arenası değil mi? Haksızlığa uğramaya da, haksızlığa uğrayana da dayanamıyor, durumu ortadan kaldırmak için adeta kendini paralıyorsun. Kimsenin senin üstünde baskı kurmasına katlanamıyor, insanların karşısına hep en güçlü halinle çıkmak istiyorsun. Dostların kendilerini senin yanında güvende, düşmanların ise her an diken üstünde hissediyorlar. Bazen bu mücadele hırsının seni yorduğu da oluyor ancak içinde yanan ateş senin devam etmendeki en büyük yakıtın.

Sen enerjisi asla bitmeyenlerdensin.

Sen enerjisi asla bitmeyenlerdensin.

Yorulmak nedir bilmiyorsun! Girişkensin, bu da hayatta seni bir adım öne çıkartan özelliklerinden.Çekingen durmuyor, sana verilen bir işe veya karşılaştığın duruma kafa göz girişiyorsun. Kısacası elinden hiçbir iş kurtulmuyor! Arkadaşların da çözümsüz sorunlarında sana danışmaktan ve yardım istemekten çekinmiyorlar çünkü enerjini dostların için harcamak senin için hiç problem değil. Yeni bir durum içine girmek de seni asla tedirgin etmiyor. Zaten ne demişler, harekette bereket vardır!

Senin melankoli ile başın dertte.

Senin melankoli ile başın dertte.
www.reddit.com

Düşüncelerini kafanda kurduğunun ve bunların çoğu zaman sana zarar verdiğinin sen de farkındasın. Belki de her duruma hazırlıklı olmak istediğin için kafanda en olmayacak ihtimallerin dahi planını yapıyor, bunları bir de prova ediyorsun. Dertlerini pek kimseyle paylaştığın da söylenemez ama harika bir dinleyici olarak arkadaşların sana sıkıntılarını anlatmaktan asla çekinmiyorlar. Hayata karşı öfkeli olduğun noktalar var ancak zararın yalnız kendine.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
72
22
14
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mustafa Mustafa

Sen sessiz sakin bir hayat sürmek istiyorsun.

KumdanKum

Ahh keşkeee🥹🙏 ışınlayın beni ortaya 💫 Sen sessiz sakin bir hayat sürmek istiyorsun. Huzur... Zaten hepimiz hayat boyunca bunu arayıp durmuyor muyuz? Kavgadan... Devamını Gör

Mr Tg

Cuk oturmuş :) her duruma hazırlıklı olmak istediğin için kafanda en olmayacak ihtimallerin dahi planını yapıyor, bunları bir de prova ediyorsun. Dertlerini ... Devamını Gör