Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Kazak Modeline Göre Karakterini Söylüyoruz!

etiket Seçtiğin Kazak Modeline Göre Karakterini Söylüyoruz!

Galina Grigoryevna
26.10.2018 - 14:48 Son Güncelleme: 26.01.2019 - 13:36

Seçtiğin kazak/sweatshirt modellerine göre karakterini söylüyoruz. Bakalım tarzın, karakterini nasıl anlatıyor?

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da öğrenebilir miyiz?

3. Bu yeşil kazaklardan hangisini giyerdin?

4. Bu kazaklardan hangisine bakınca için daha da ısınıyor?

5. Bu kazaklardan hangisi ''Tatlım ben seni üzerim...'' kazağı sence?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. El örgüsü kazağı mı seversin yoksa fabrika üretimi kazağı mı?

7. Asla paylaşamadığın kazağını en yakın arkadaşın hoşlandığı kişiyle buluşmaya giderken giymek için istedi. Verir misin?

8. Sence moda neyse güzel olan o mudur?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Açıkgözlü ve masum!

Sorularımıza verdiğin cevaplara göre senin karakterin tamamen masum... Verdiğin cevaplar senin aslında açıkgözlü, tuttuğunu koparan birisi olduğunu söylüyor fakat bir yandan da o kadar masumsun ki kimse sana hayır diyemiyor. Ne istediğini iyi biliyorsun ve tuttuğunu koparıyorsun. Bilmiş bilmiş konuşmaların çok var. Fakat bu konuşmalar öyle boş konuşmalar değil. Sen bu bilmişliğin için fazlaca emek harcamışsın. Gerçekten her konu hakkında ufak da olsa bir bilgin var. Bu bilgileri sunmayı da iyi biliyorsun. Midene çok düşkünsün. Karnın doymadan masadan kalkmak istemiyorsun. 

Kış için kazak modellerini kafanda belirlemişsin. Sana kazak çok yakışıyor...

İçten ve uyumlu!

Sorularımıza verdiğin cevaplara bakılırsa sen fazlasıyla uyumlu bir karaktersin. Verdiğin cevapların sonucunda ortaya çıkan içtenliğin, sıcakkanlılığın ve uyumluluğun gözlerimizi yaşarttı. Seni herkes o kadar çok seviyor ki... Karakterin 5 dakikada insanları kendine bağlamana yardımcı oluyor. İçtenliğin yüzünden insanlar senden kopamıyor. Seninle yakın arkadaş olup bir şeyler paylaşmak onlar için çok önemli. 

Herkese güven dağıtıyorsun. Gülücüklerin yüzünden eksilmiyor. Etrafta iyilik meleği gibi geziyorsun fakat dikkat et kalbini kırmasınlar, çok üzülürsün yoksa...

Nerede nasıl görünmesi gerektiğini iyi bilen!

Sorularımıza verdiğin cevaplara bakılırsa sen nerede nasıl görünmesi gerektiğini iyi bilenlerdensin. Tarzını her yere yakıştırıyorsun. İnsanların giymeye cesaret edemeyeceği şeylerden hoşlanıyorsun. Güçlü bir karakterin var. Kendine güvenin tam. 

Renk seçimi konusunda özellikle kendine çok güveniyorsun. Birbirine yakıştırmaların harika. Övgü almak çok hoşuna gidiyor. İnsanların seni pohpohlamasından hoşlanıyorsun. Bu güçlü karakterle devam!

Duygularını belli etmeyen karakter!

Sorularımıza verdiğin cevaplara bakılırsa sen asla duygularını belli etmeyen bir karakter yapısına sahipsin. Senin içindeki gizemi çözmek için insanlar sıraya bile girerler. Bilirsin insanlar zoru sever. Sen bu donuk görünüşünle herkesin dikkatini çekiyorsun. Herkesle konuşmuyorsun. Seni sevenleri sevmek zorunda olduğunu düşünmüyorsun. Sevgiline bile duygularını belli etmen için uzun zaman geçmesi gerekiyor. 

Herkese güvenmek zorunda olmadığını düşünüyorsun. Ve insanlar güveni zamanla kazanırlar. Güvenini kazanmaları için insanlara izin vermelisin...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
339
182
92
25
16
11
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Nerede nasıl görünmesi gerektiğini iyi bilen! Sorularımıza verdiğin cevaplara bakılırsa sen nerede nasıl görünmesi gerektiğini iyi bilenlerdensin. Tarzını h... Devamını Gör