Görüş Bildir
Haberler
Kıyafet Zevkine Göre Şık mısın Rüküş mü?

etiket Kıyafet Zevkine Göre Şık mısın Rüküş mü?

Bazen güzel/şık olalım derken rüküş olduğumuz durumlar vardır. Şık olmak yerine rüküş duruma düşmeyi kimse istemez. Bakalım sen şık mısın rüküş müsün?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kışlık mont modasından hangisi ilgini çekti?

2. Bu senenin modası bikini ve mayolardan hangisi daha ilgi çekici?

3. Kırmızı halıda yürümek için hangisi daha uygun?

4. Evin koridorunda yürümek için hangisi daha uygun?

5. Günlük saç modelin hangisi olmaz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ya, hangisi?

7. Kankan ve sen hangisisiniz?

8. Bunlardan hangisi sensin?

9. Hangisi çok iyi Cosplay olmuş?

10. Son olarak yanından ayırmadığın en önemli aksesuarın hangisidir?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seni rüküş gördük!

Sen tam bir rüküşsün. Evet kendi içinde bir tarzın var. Renk uyumların biraz gözümüzü ağrıttı o kadar. Süslü takılmayı çok seviyorsun. Eyeliner çekmeden bakkala gitmiyorsun. Rüküş olmak moda olmak demek değildir. Tabii kendince böyle mutlu olabilirsin fakat biraz olsun kendi içinde sadeliği de seçebilirsin. En azından bazı günler için. Her gün bu şekilde gezilmez değil mi? Sonuçta şıklık ve rüküşlük arasında dağlar kadar fark var. Sen çok güzel giyinmeyi biliyorsun fakat rüküşe kaçabiliyorsun. En azından son zamanlarda saç rengini falan değiştirebilirsin. Unutma tabii her halinle çok güzelsin.

Seni çok şık gördük!

Sen çok şıksın! Gerçekten ortamlarda göz kamaştırıyorsun. Yeri geldiğinde sadeliğinle, yeri geldiğinde süslü halinle bile göz kamaştırıyorsun. Sen gerçekten nasıl giyinmesini bilen birisin. Kendine yakışanı iyi biliyor ve renk uyumlarını birbirine iyi uyduruyorsun. Kesinlikle tasarım falan okumalıymışsın. Senin için güzel bir moda evi kurma fikri fena olmazdı. Senin için herkes ''Sadeliğiyle baş döndürüyor biraz olsun süslense kim bilir neler olur'' diye düşünüyor. Gerçekten insanları büyülüyorsun. Şık ve kendine bakmasını bilen birisin. Ayakkabına kadar özenle seçiyor, küpeni günlük takıyorsun. Saçının telinden burnunun üzerine sürdüğüne kadar senin için çok önemli. Kullandığın kremlerin hepsi birbirinden farlı görevleri var. Şıklık senin işin...

Bazen şık, bazen rüküşsün!

Sen bazen şıklık mertebesine erişsen de bu şıklığını abartıp rüküşlüğe de kaçabiliyorsun. Rüküşsün demiyoruz fakat öyle olmak için de çabalama. Her seçtiğin kombinasyonun kendi içinde bir denge yakalamasını ayarlamalısın. Kendin için en iyisini seçmesini biliyorsun. İnsanları yorumlayabiliyorsun giydikleriyle fakat bazen abartıya kaçıyorsun. Makyajın kendi içinde bir bütünlük sergilemiyor çoğu kez. Tenine en uygun renkleri hala seçebilmiş değilsin. Şıklık konusunda kimsenin eline su dökemiyorsun. Herkes sen yürürken arkandan bakıyor. Hatta en ucuz şekilde nasıl bu kadar şık olabildiğine bazen kendin de şaşırıyorsun. Yetenek işte ne yaparsın... Sadece biraz daha özenle çok daha şık olabilirsin. Tek bir hamleyle kendini rüküş bir insan yapmaktan vazgeçmelisin.

Seni rüküş bulduk!

Sen gerçekten rüküş birisin. Hele o taktığın aksesuarlar seni mahvedebiliyor. Hoşsun, iyisin fakat kendini bu kadar kötü yapmak için uğraşma. Sana yakışan renkleri seçmek konusunda çok iyisin. Fakat biraz daha düşünürsen o pantolonla o gömlek asla uymayacağını anlarsın. Biraz olsun tarzını değiştirmelisin. Tarzını yememelisin. Kendini gösterebileceğin modellerin içine girmelisin. Kol boyları olsun, darlık seviyeleri olsun kesinlikle rüküşlüğe kaçtığı durumlar oluyor. Kendini iyi tanımalı ve gerçekten neyin sana yakıştığını bulmalısın. Ayakkabı seçimlerini rengine göre uydurman gerekiyor. Senin için yardımcı olabileceğimiz durum varsa o da lütfen kendine eziyet yapma.

Seni şık bulduk!

Seni gerçekten çok şık bulduk. Gözlerimiz kamaştı tarzından. Nasıl bu kadar iyi kıyafet seçimlerinde bulunabiliyorsun inan hayret edici. Kendinin neyden hoşlandığını çok iyi biliyorsun. Neyden hoşlanacağını da iyi bilenlerdensin. Çevren senin hakkında ne kadar şık birisi olduğunu konuşup duruyor. İnsanları peşinden bu konuda koşturmayı iyi biliyorsun. Evdeyken bile kendine özen gösteriyorsun. Şıklığın göz dolduruyor. Seni beğenenleri saymakla bitiremiyoruz. Şıklık konusunda kendini iyi geliştirmişsin. İnsanları nasıl etkileyeceğini çok iyi biliyorsun. Asla rüküş birisi değilsin. Rüküşlük senin yanından bile geçemez. Şıklık için çok çaba harcamışsın ve sonunda bulmuşsun. biraz emek biraz da yakışıklılık. Sen gerçekten harikasın.

Bazen şık, bazen rüküş!

Sen o ince çizgiyi o kadar iyi yakalamışsın ki. Bazen çok şık olabiliyorsun bazen de aşırı rüküşsün... Kendini tanıman ve hangi renklerin, hangi modellerin sana yakıştığını bulman gerekiyor. Senin için bu kavramlar çok önemli olmasa da dışarıya verdiğin izlenim çok önemli. İnsanlar birbirlerini şıklık ve sadeliğiyle tanırlar. Kimse aşırı rüküş birisine bakmak istemez çünkü gözü yorulur. Sen bu çizgiyi ne geçmişsin ne geçmemişsin. Çok aradasın kendin için iyi bir şeyler yap ve nelerden hoşlandığını bir an önce bul. Bulduğun zaman hemen kendi üzerinde uygula ve bu bilinmezlikten kurtul. Sadece şık olmaya bak. Sana ne giysen çok yakışıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1159
753
456
312
243
100
93
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?