Görüş Bildir
Haberler
Tarzına Göre Sana Yakışacak Arabayı Seçiyoruz!

etiket Tarzına Göre Sana Yakışacak Arabayı Seçiyoruz!

Galina Grigoryevna
11.06.2018 - 17:59 Son Güncelleme: 14.01.2021 - 16:05

Senin araban hangisi olmalı? Öncelikle birkaç sorumuza cevap ver, sana en çok yakışan arabayı seçelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Günlük tercihin hangi ayakkabıdan yana olur?

2. Peki ya çorap? Hangi tarz çorapları tercih edersin?

3. Düğün arabanın süsü hangisi olsun?

4. Hangisini içmeyi daha çok seversin?

5. Sence hangi şapka daha cool?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Nargile sever misin?

6. Nargile sever misin?

7. Hangi çorap rengi daha can alıcı?

8. Hangi saç modeli seni yansıtıyor?

9. Bu cümlelerden hangisi seni temsil ediyor?

Audi TT!

Audi TT!

Küçük ve pratik bir araç istiyorsan senin için Audi TT seçtik. Aradan sıyrılma özelliği seninle aynı resmen. :) Ortamlarda ismi olduğu kadar da herkesin sahip olmak istediği bir araba bu. Kendini beğenmiş biri değilsin aslında, sadece bazen düşmanlarım tozumda boğulsun istiyorsun. Senden korkulur gerçekten. Pratik bir zekan var ve hazırcevap kişiliğinle insanlar seninle laf dalaşına giremiyorlar. Bu da seni ortamın en çekinilen insanı haline getiriyor. Yolların ustası, gözlerinin ise hastası çok. :)

Nissan 350z!

Nissan 350z!

Bu araba ile otobanların, sen ise ortamların canını yakıyorsun. Üzerinde şeytan tüyü olduğunu düşünenler var. İnsanlar seni çok çekici buluyor. Gerçekten senin ve arabanın hastası olan çok. Sana bu arabayı seçtik çünkü bu araba da senin kadar hayatı hızlı yaşıyor. Seni seviyorlar çünkü insanlara güven veriyorsun. Arkadaşlıkta iyisin, sevgililik konusunda çoğu kişinin canını yakmışsın. Senden sonra ağzı yananlar yoğurdu üfleyerek yiyor. Dedikoduların arkası kesilmiyor. Gıybet, çekemiyorlar seni.

Ford Mustang!

Ford Mustang!

Sessizliğine ve cool davranışlarına en çok yakışacak araba Ford Mustang. Ortamların sessiz sakin ve can yakanı sensin! Can alıcı kişiliğin ve yumuşak kalbinle ihtiyacı olan herkesin yardımına koşuyorsun. Sessiz bakışlarının altında küçük bir canavar besliyorsun sen. Dönemin geçti sanıyorlar fakat her şey yeni başlıyor. Ortamları kasıp kavuruyorsun. Zirvedeyim duymuyorum canım.

Bmw E3 M46!

Bmw E3 M46!

O geliyor! Ortamların en hızlısı, parti gecelerinin vazgeçilmezi geliyor. Üzerinden bir türlü atamadığın enerjin ve hızlı çevrenle Bmw E3 M46 senin araban olmalı. Hızlı değişen çevren ve aşk hayatınla bu gidişle 70 yaşında da serseriliğin peşini bırakmamış olacaksın. Senin kadar hızlısını görmedik. Parti gecelerinin sen olmadan planlanması mümkün değil. Kimin doğum günü, kimin düğün günü? Her yerde sen bulunuyorsun. Girişkenliğin ve sabırlı oluşun ile herkesi etkiliyorsun. Sen bu yolların kurdu olmuşsun.

Honda Civic!

Honda Civic!

Herkese göz kırpan Honda Civic! Otobanların hem sakin hem çılgını. sensin. Sevdiklerine iyisin, sevmediklerine ise tozunu yutturuyorsun. Honda Civic senin araban olmalı. Herkes senin hakkında konuşup dedikodu yapıyor, fakat kimse yüzüne gelip bunları söylemeye cesaret edemiyor. Nerede nasıl davranacağını iyi bilen bir yapın var. Aynı Honda Civic gibi senin için aşılmaz bir yol yok. Sevdiğine kuzu oluyorsun, sevmediğine pençe. Biliyoruz ki düşmanların bile sana güveniyor. Herkese büyük bir güven sağlıyorsun. Sen bu yolların can yakanısın.

Nissan Gt-R!

Nissan Gt-R!

Işıl ışıl güzelliğinle ve yürüdüğün ve yakıp geçtiğin yollardan tanıyoruz seni! Senin araban Nissan Gt-R olmalı. Her ortama girmeyen bu hayatta hep seçici olan bir kişiliğin var. Senin gittiğin yer kalite kokuyor. Senin çok takip edenin var. Ne giydiğini, nereye gittiğini, kiminle takıldığını... Seçici tarafın arkadaşların için de geçerli, ortamlarını ona göre seçiyorsun ve herkese gerektiği kadar sevgi veriyorsun. Kim senin yanında gezmek istemez ki? Arkadaşın olmak için can atıyorlar. Herkesi mutlu edemezsin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
716
522
322
240
67
58
53
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?