Görüş Bildir
Haberler
Bize Tırnaklarını Göster, Sana Kim Olduğunu Söyleyelim!

etiket Bize Tırnaklarını Göster, Sana Kim Olduğunu Söyleyelim!

Yung Boş Ada
14.07.2016 - 13:49

Vücudunun çeşitli bölgelerinden senin hakkında bir şeyler öğrenmeye oldukça meraklıyız! Bugün de sıra tırnaklarında! Bakalım tırnakların bize senin hakkında neler söyleyecek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tırnakların bunlardan hangisine daha çok benziyor?

İnanılmaz streslisin!

Son zamanlarda sanki üzerinde çok fazla yük varmış, omuzlarına çok fazla sorumluluk yüklenmiş gibi. Resmen nefes alacak vakti bile zor buluyorsun. Sürekli meşgulsün ve doğal olarak sürekli yorgunsun. Durum bu olunca da tırnakların elbetteki öncelik listende son sırada bile yer almıyor. Fakat olsun, her zaman muhteşem tırnaklarla gezeceksin diye bir şey yok. Hem bu günler çok uzun sürmeyecek, her şeyi yoluna koymana çok az kaldı yani güzel dostumuz!

Rahatlık senin her şeyin!

Aslında içten içe inanılmaz neşeli ve eğlenceli bir insansın. Ama bu yönünün ortaya çıkması için kendini rahat hissetmen şart. Rahat olamadığın ortamlarda ve kişilerin yanında kesinlikle bambaşka bir insan gibi oluyorsun. Ama bir kez alıştın mı, o rahatlığı yakaladın mı senden eğlencelisi, senden neşelisi olmuyor resmen!

Tatlı muhabbetlerin bir numarasısın!

Sen adeta tatlı sohbetlerin, o güzel ortamların insanısın! Senin olduğun yerde asla sıkıcı bir muhabbet geçemez. Çünkü senin sosyallik ve konuşma yeteneklerin inanılmaz gelişmiş. Her türlü konuda mutlaka edecek laf bulabiliyorsun; dahası, bu laflar kesinlikle boş laflar olmuyor, çoğu insana kıyasla hem de! Seninle oturup iki çay eşliğinde sohbet etmeyi çok isterdik be güzel insan! Ne tatlı muhabbetsin sen var ya!

Olgunluk akıyor her yerinden!

Sen kesinlikle dünyaya gelmiş en olgun insanlardan birisin. Daha küçüklüğünden belliymiş senin bu halin: Son derece sakin, oturaklı ve mantıklı bir insansın. Senin ağzından bugüne kadar asla saçma veya yersiz bir laf çıkmamıştır. Her ortamda nasıl konuşman, nasıl davranman gerektiğini çok iyi bilirsin. Çok da uyumlusun aynı zamanda. Etrafındakiler sana inanılmaz saygı duyuyor ve içten içe senin gibi olmak istiyorlar!

Kararlılıkta bir markasın!

Sen gerçekten inanılmaz kararlı bir insansın; verdiğin kararlardan asla dönmez ve neredeyse hiç pişman olmazsın. Çünkü sen bir durumu her açıdan ölçüp tartmadan, mantığına yedirmeden karar vermeye kalkmazsın zaten. Diğer yandan dışarıdan son derece yumuşak başlı ve sakin gibi görünsen de aslında içten içe biraz sert bir insansın. Tersin pistir yani!

Macera kanında var!

Sen resmen bu dünyaya maceralara atılmak için gelmişsin! Sürekli yeni şeyler denemek, yeni yerler görmek ve yeni insanlarla tanışmak istiyorsun. Durağanlıktan ve monotonluktan inanılmaz derecede nefret ediyorsun. Bu yüzden uzun süre aynı yerde yaşamak asla sana göre değil. Sen yollarda olmalısın, sen kesinlikle özgür olmalısın!

Dobralık göbek adın olmuş!

Sen bu dünyaya gelmiş kesinlikle en dobra insanlardan birisin; öyle ki senin göbek adın dobra olsa cuk otururmuş yani! Yanlış gördüğün bir şeyi söylemekten asla geri durmuyorsun; ortada bir yanlış varsa söyleyeceksin zaten, doğrusu bu! Düşüncelerini savunurken de inanılmaz kendine güvenlisin. Keşke hepimiz senin kadar dürüst ve cesur olabilsek be güzel insan!

Liderlik senin kaderin!

Sen öyle özelliklere sahipsin ki ister istemez bu özellikler seni lider yapıyor. Ama öyle sıradan bir lider değil! İnsanları yönetmeyi, onlara sözünü dinletmeyi, peşinden sürüklemeyi her lider yapar: Fakat senin farkın tam olarak şurada başlıyor; sen birçok lidere kıyasla yanındaki insanlara kendinden bile daha çok değer veriyorsun. Yeri geldiğinde onları savunuyor ve her daim onlarla ilgileniyorsun. Keşke her lider senin gibi olsa be güzel insan!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
791
242
204
139
52
38
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Azra Algz

Rahatlık senin her şeyin!

Zeynep

MARZIA

Nergiz Mammedova

Rahatlık senin her şeyin! Aslında içten içe inanılmaz neşeli ve eğlenceli bir insansın. Ama bu yönünün ortaya çıkması için kendini rahat hissetmen şart. R... Devamını Gör