Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Görsellere Göre Seni Mutlu Edecek Mesleği Söylüyoruz!

etiket Seçtiğin Görsellere Göre Seni Mutlu Edecek Mesleği Söylüyoruz!

Easterling
06.08.2022 - 13:30

Hangi mesleği yapmak seni daha mutlu edebilir? Öğrenmek ister misin? 

Haydi teste o zaman! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle pencerenden dışarı bakınca görmek istediğin bir manzara seç!

2. Dolaşmak istediğin bir ormanlık alan seç şimdi de!

3. Bu sahillerden hangisinde denize girmek, kumsalında yürümek isterdin?

4. Evine dönerken yürümek isteyeceğin bir sokak seç hadi!

5. Bu manzaralardan hangisini gözlerinle görmek isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de senden bu çiçek görsellerinden birini seçmeni istiyoruz!

7. Bir gün batımı görseli seç hadi!

8. Son olarak evcil olmayan bu hayvanlardan birini seçmeni istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Şef" olmak seni çok mutlu ederdi!

"Şef" olmak seni çok mutlu ederdi!

İşte tam sana hitap edebilecek bir şey. Yepyeni şeyler denemek, cesaretle denenmemiş olanın üzerine gitmek, renkleri harmanlamak, yaratıcılığını konuşturmak; ve daha da önemlisi, yaptığın şeyi deneyen insanların mutlu olduğunu görmek. Klasiğe saygılı, yeniliğe açık. Tabii sen tüm bu füzyonun nasıl sabır ve titizlik gerektirdiğinin de gayet bilincindesin. Elinin ayarı, gözünün kararı kesinlikle bir sanat icra edesin diye gelişmiş; ve yemek yapma sanatı da seni çok ama çok mutlu ederdi bizce.

"Hukukçu" olmak seni çok mutlu ederdi!

"Hukukçu" olmak seni çok mutlu ederdi!

Adaletin, hakkın, hukukun insanısın; oldum olası böyleydin. Senin o terazi dengesinin bozulmasına tahammülün yok. Kime olduğu fark etmez, haksızlık varsa senin dengen şaşar, moralin bozulur; iş yapamayacak kadar dikkatin dağılmış hale gelirsin. Bazen takıntılı derecede düzenlisin; ve en yakının söz konusu olsa bile objektif olmak zorunda hisseden bir yapın var. Düşünmeden alınmış, empati yoksunu kararlar da pek sana göre diyemeyiz. Sen basbayağı bu dünyaya hukukçu ol diye gönderilmişsin...

"Sanatçı" olmak seni çok mutlu ederdi!

"Sanatçı" olmak seni çok mutlu ederdi!

Sen inşallah müthiş yaratıcı potansiyelini ve hayal gücünü bir şekilde kullanabildiğin bir iş kolunda çalışıyorsundur! Aksi halde sendeki cevherin harcandığını düşünerek üzüleceğiz doğrusu. Senin muhtemelen oldum olası yazma çizme işleriyle aran iyi oldu. Yaratıcı ve aynı zamanda estetiği önemseyen bir zihnin var. Sen kesin konuşurken aklından geçenleri kağıtlara karalayarak anlatmayı da seviyorsundur. Çünkü tabiatın öyle; durduğu yere sığamayan, çıkıp özgür kalacak yer arayan bir zihin. Sanatçı olmak sana kesinlikle çok iyi uyardı.

"Mimar" olmak seni çok mutlu ederdi!

"Mimar" olmak seni çok mutlu ederdi!

Detaycı, idealist, biraz kuramcı, kendi elini attığı işte illa mükemmeli arayan ve ayrıca takıntılı biri olduğunu söylemek hiç zor değil. Bir sorunu çözmüş olmak için çözmek sana göre değil. Sen onun detayına, önüne, arkasına, estetiğine mutlaka dikkat edersin. Seni ve karakterini net yansıtan bir tarzın olsa da, asla at gözlüklü değilsin; bir gözün devamlı ilgi alanların dahilindeki yeni trend ve çözümlerde. Hem sanatın, hem analitiğin insanısın diyelim; ne güzel bir denge! Mimar olsan bizce çok severek yapardın.

"Bilişim Uzmanı" olmak seni çok mutlu ederdi!

Senin teknolojiye olan tutkun bir başka seviyede. Yıllar boyu bir dizi projeyi başarıyla atlatabilecek bir ışık var sende. Kendinle baş başa kalıp yapabileceklerini görmek için can atıyorsun. Sen çalışkanlığınla ve teknolojiye olan yatkınlığınla her işin üstesinden gelebilirsin!

"Yönetici" olmak seni çok mutlu ederdi!

Duruşun ve kararlılığınla sen tam bir lidersin. Bu yüzden de kariyerinde yükselmeye ve başarıyı yakalamaya oldukça yakınsın. İş dünyasına öncülük edecek güçlü ve hırslı karakterinle geleceğe yön veren bir yönetici olmak için yaratılmışsın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
290
97
89
43
33
20
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

"Sanatçı" olmak seni çok mutlu ederdi

Manav Yörük

"Hukukçu" olmak seni çok mutlu ederdi! Adaletin, hakkın, hukukun insanısın; oldum olası böyleydin. Senin o terazi dengesinin bozulmasına tahammülün yok. Kime... Devamını Gör

Enes

"Mimar" olmak seni çok mutlu ederdi! Detaycı, idealist, biraz kuramcı, kendi elini attığı işte illa mükemmeli arayan ve ayrıca takıntılı biri olduğunu söylem... Devamını Gör