Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Düş Kapanı Dövmesine Göre Seni Anlatıyoruz!

Seçtiğin Düş Kapanı Dövmesine Göre Seni Anlatıyoruz!

Aburoski
16.09.2018 - 10:20 Son Güncelleme: 11.02.2019 - 19:07

Öncelikle dövme yaptıracak arkadaşlarımız düş kapanı dövmelerini düşünebilir. Biz de bu dövmeleri çok sevdik. Ayrıca dövmeler güzel oldukları kadar senin hakkında da bizlere bilgi veriyor. Hadi bakalım seçtiğin dövmeye göre seni sana anlatıyoruz!

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hangi düş kapanı dövmesini beğendin?

Ayrıntılara önem veriyorsun!

Seçtiğin dövmeye göre sen oldukça dikkatli ve detaycı birisin. Detaycı ve plancı yapın seni olaylara ve kişilere yaklaşırken iyice düşünmeye itiyor. Bu sebepten ötürü, diğer insanlara çabuk güvenmeyip, kendini hemen açmamaya çalışıyorsun. Bir karar almadan önce bunu etraflıca düşünerek doğru olan seçimi yapmak için ekstra çaba sarf eden insanlardansın. Her şeyin detayına takıldığın gibi hayatına aldığın ya da alacağın kişiler konusunda da oldukça seçici ve hassassın. Bu gerek ikili ilişkilerinde gerekse de arkadaşlık ilişkilerinde böyle. Bu yüzden kolay kolay bir ilişkiye başlayamıyorsun ya da ilişki içerisinde her şey yolunda giderken bir anda bir şeye takılıp, ilişkiden vazgeçebiliyorsun. 

Karşındaki kişilerde aradığın en önemli özellikler ise; dürüstlük ve asalet. Arkadaşların ise gerçekten bir elin parmağını geçmez çünkü sen pek kalabalıklar insanı değilsin hal böyle olunca fazla sosyallik de sana gelmiyor. Son olarak senin en büyük korkularından biri, başarısız olmak. İstediklerine elde ememe ihtimali içini resmen seni yiyip, bitiriyor.

Sıcakkanlısın fakat çevrene soğuksun!

Evet, başlıktan da anlaşılacağı üzere aslında sen özünde sıcakkanlı ve iyi niyetli bir insansın fakat etrafındaki insanlar seni anlatırken ne kadar soğuk bir insan olduğunu anlatmakla söze başlıyor. Neden böyle görünmek zorunda hissediyorsun kendini? Acaba daha güçlü ve umursamaz gösterdiği için mi? Hayır hayır yanlışın var eğer böyle düşünüyorsan bu düşünceleri bir an önce kafandan atmalısın. İnsanlara güçlü olduğunu göstermek zorunda değilsin. Kendine şu soruyu sormalısın; 'Ben gerçekten güçlü bir insan mıyım?' Eğer cevabın hayır ise özüne dönmeli ve insanlara pamuk yüzünü göstermelisin. 

Sevdiklerine çok fazla değer versen de bunu insanlara hissettirmiyorsun. Çevrenin senden güzel şeyler duymaya ihtiyacı var. Bu dediklerimizi oturup bir düşün. Sen gerçekte kimsin ve nasıl birisin?

İçe dönük olmaktan sıkılmadın mı?

Senin için söyleyebileceğimiz iki yönün var. Öncelikle sen arkadaşlarına, ailene değer veren ve saygı duyan bir insansın. Etrafındaki insanlardan da bunu bekliyorsun. Dışa dönük ya da iletişimi kuvvetli bir insan gibi gözüksen de aslında içine dönük bir insansın. Bunu belki fark etmedin belki de yüzleşmek istemedin ama rahatlıkla söyleyebiliriz ki sen aslında içine kapanık bir insansın. İnsanlardan uzak olmadığın halde nedense sen her zaman bir köşede duruyor gibisin. 

Dürüstlük, nezaket, saygı gibi basit değerlere fazlasıyla önem veriyorsun. Birazcık yönlendirilmeye, kullanılmaya müsait bir insansın. Özellikle değer verdiğin arkadaşların tarafından kullanılabilsin. Bu nedenle etrafında olacak insanlara dikkat etmelisin. Ve en önemlisi 6. hissine güvenmelisin. İçindeki ses yapma, gitme, etme diyorsa onu dinlemelisin. İçimizdeki ses pek fazla yanılmaz sanki?

Kendine güvenen ve emin birisin!

Seçtiğin dövmeye göre sen kendine her anlamda güvenen birisin. Bir insanın kendisine güvenmesi çok güzel bir durum aynı zamanda da etrafındaki insanlar sana çok güveniyor. Seninle olmaktan çok mutlular. Ciddi anlamda seninle birlikteyken kendilerini güvende hissediyorlar. Seni kaybetmek isteyecekleri en son şey olur herhalde. 

Attığın her adımdan adın kadar da eminsin. Verdiğin kararların hiçbir zaman boş kararlar olmayacağını biliyorsun. Sadece sen değil çevren de bunları çok iyi biliyor. Böyle güzel özelliklerin olduğu için kendini sevmelisin. Böyle olmaya devam et. Sakın değişme sen böyle güzelsin. Kendine bu kadar çok güvenirken aynı zamanda da öz eleştiri kabiliyetin de var. Kendin hakkında ne düşündüğün çok önemli. Geceleri başını yastığa koyduğunda bütün gün ağzından çıkan her kelimenin sonu nereye varıyor bakıyorsun. İnsanların kalbini de kırmaktan aşırı derecede tedirgin oluyorsun.

Başarmak eşittir sen!

Seçtiğin dövmeye göre sen kesinlikle başarıyla motive olan bir insansın! Başarı senin adeta göbek adın! İlkokuldan şu ana kadar sürekli bir şeyleri başarmışsın. Güçlü olmak, en önde olmak eşittir sen demek! Başarısız çok az zamanların olmuştur fakat onların da üstesinden kolay bir şekilde gelmişsin. Hayallerine ulaşmak, planlarını gerçekleştirmek seni huzura erdiren şeylerden birkaçı. Hayatında önemli bir yeri var başarının. Bu başarıya karşı olan takıntın etrafındaki insanları da motive ediyor. Hem sen hem onlar birlikte motive oluyorsunuz. Etrafına negatiflikten ziyade pozitif bir enerji saçıyorsun. 

İnsanların senin hakkında güzel yorumlar yapması da seni motive ediyor. Güzel sözler duymak sana çok iyi geliyor. Bundan sonraki hayatında da başarılar hep seninle olsun. 😇

Sürekli sorgulayan birisin!

Seçtiğin dövmeye göre sen sürekli bir şeyleri sorgulayan bir insansın! Etrafında en küçük bir hareketlilikte hemen sorgulamaya başlıyorsun. Farklı bir zekaya sahip olunca etrafında olup biten her şeyi de sorguluyor. İçine sinene kadar her şeyi sorguluyorsun. Beynin bu şekilde çalıştığı için de fazla enerjiksin. Masa başı işler sana göre kesinlikle değil! Sana enerjini atabileceğin işler gerekiyor. Yoksa kesinlikle mutlu olamazsın. Ayakta olan ve sürekli koşturmalı bir iş bulursan enerjini de böylelikle atarsın. 

Bazen zihnini dinlendirmek için yalnız kalmaya ihtiyaç duyuyorsun. Kimsenin olmadığı, tek bir insan bile görmeyeceğin yerlere gidip kafanı dinlendirip, beynini boşaltmak istiyorsun. Bu sana çok iyi gelen bir terapi... Odaklanma sorunu da yaşamıyorsun kesinlikle. Bir işi yapacağın zaman dünya yansa umrunda değil. O işe kitlenip, bitirene kadar başında duruyorsun. Ve yapacağın her şeyin en iyisini yapmak için çabalıyorsun.

Yüzünde her zaman gülücükler hakim!

Seçtiğin dövmeye göre sen her zaman gülen espirili birisin!Özünde böylesin fakat insanlara bunu pek gösteremiyorsun. Bunun nedeni kolay kolay iletişim kuramaman. Fakat seni çok iyi tanıyan arkadaşların bu özelliğini bildiği için yanında çok eğleniyorlar. Yeni tanıştığın insanlara karşı direkt sıcaklık gösteremiyorsun belki de bu nedenle seni soğuk görüyor olabilirler. İletişim kurduğunda insanlar seni yanlış tanıdıkları için pişman oluyor. E tabii komik olduğun için zekisin bunu kimse yadsıyamaz asla! Karşındaki insanları da bu özelliğin çok etkiliyor. Karşı tarafı cezbediyorsun. Doğalsın, evde nasılsan arkadaşlarınla ve iş yerinde de öylesin. Görünüşünle pek ilgilenmiyorsun. Seni seven böyle sevsin değil mi?

Aynı zamanda da rahatlığı seven bir insansın. Bu gerek kıyafet gerekse yaşam tarzı açısından böyle. Seni insanların boğmasına ya da seni engellemesine asla izin vermezsin. Senin hayatında böyle bir şey yok! Hayatına girecek insanların da böyle olmasını istiyorsun ve bekliyorsun.

Hassas ve pozitifsin!

Kötülüklere karşı bile pozitifsin. Her zaman başına gelen olumsuz durumlara karşı daha da kötüsü olmadığı için şükrettin. Arkadaşlarının senin için ne kadar önemli olduğunu söylememize gerek bile yok. Senin için aileden sonra arkadaşların geliyor. Sevgilin de değil. Onları kaybetmek şu hayatta en son başına gelmesini isteyeceğin şey. Arkadaşlarının yaptığı hataları da kolayca affediyorsun. Bağışlayıcı bir yapın var. Elbette ki sana yapılan kötülükleri affetmen gurursuz olduğun anlamına gelmiyor. İnsanlar öyle zannedebilir fakat öyle değil! Senin kafan onlardan çok farklı çalışıyor. Kimseyi üzmeyen, üzmekten korkan birisin. Sen bu kadar hassas olsan da başkaları elbette ki seni üzecek. Onlara karşı umursamamazlık zırhını çıkar!

Garantici ve soğukkanlısın!

Seçtiğin dövmeye göre sen zor durumlarda soğukkanlı davranabilen bir insansın. Hemen bu durumu açalım. Hayatında karşılaştığın zor durumlarda sakince düşünüp seni zora sokmayacak şekilde bu zorluğun üstesinden geliyorsun. Senin için bir insanın net olması ve güçlü durması da çok önemli. Aynı zamanda da Sen her zaman garantici hareket edersin. Hayatında hiçbir şey rastgele olmaz. 

Planlarını daima önceden belirler, ona göre hareket edersin. Çünkü bazı şeylerin senin planlamadığın gibi gelişmesinden hiç hoşlanmazsın. O yüzden her gün için planın bellidir. Ve daima o planları uygularsın. Eğer farklı bir durum olduysa  da mutlaka onu halledip kendi planlarını uygularsın. Senin de karakterin böyle. Seviyorsun böyle yaşamayı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
462
134
70
57
24
18
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Şenol

kafama takılan tek bir şey var bu onedionun psikolojik testleri nasıl bu kadar nokta atışı olabiliyor ya yazan gerçekten insan sarrafı yada çok iyi bir psiko... Devamını Gör

diantus

insanlardan uzak olmadığın halde nedense her zaman bi köşede duruyor gibisin. kim bu yorumları yazan öpüjem nokta atışı yapmış şdçfşgştştöğg

Gizem Yenikler

Başarmak eşittir sen!