Görüş Bildir
Haberler
Şebnem Bursalı Kimdir? AKP İzmir Milletvekili Adayı Şebnem Bursalı'nın Hayatı ve Kariyeri

Şebnem Bursalı Kimdir? AKP İzmir Milletvekili Adayı Şebnem Bursalı'nın Hayatı ve Kariyeri

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan genel seçimler için siyasi partiler, milletvekili aday listelerini netleştirdi. Şebnem Bursalı AKP'nin 2. bölgeden İzmir milletvekili adayı oldu. Listenin açıklanmasının ardından Şebnem Bursalı'nın hayatı ve kariyeri vatandaşların merak konusu oldu. Peki, Şebnem Bursalı kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Şebnem Bursalı hakkında merak edilenler.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Şebnem Bursalı kimdir?

Şebnem Bursalı kimdir?

Şebnem Bursalı 1972 yılında Aydın'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Üniversiteden mezun olduktan sonra  TRT'de Reha Muhtar ile Ateş Hattı isimli programda yapım elemanı ve muhabir olarak görev yaptı.

Şebnem Bursalı kariyeri

Şebnem Bursalı kariyeri

TRT'den sonra Sabah grubunda görev alan Bursalı, 14 yıldır grubun içinde görev yaptıktan sonra Takvim 'in Ankara Temscilciliği'ne atandı. Daha sonra 10 yılı aşkın süre Yeni Asır'da hem yazdı hem de Ankara Temsilciliği yaptı. Aynı grubun yayın grubu başkanı olarak seçilerek İzmir'e yerleşti. 

ATV'de İktidar Oyunu haber programı, Sabah Ankara'da Şebnem Bursalı'nın Oltasına Takılanlar isimli köşede, Takvim Gazetesi Ankara Temsilciliği ve köşe yazarlığı, Yeni Asır Genel Yayın Yönetmenliği, ATV Ankara Temsilciliği, Takvim Gazetesi Ankara Temsilciliği ve köşe yazarlığı, Sabah muhabir ve röportaj yazarlığı gibi bir çok kurum bünyesinde görev almıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
3
2
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Adem Karakaya

Saygi Degerli Sebnem Bursali Hanimi AKP.den aday almasindan dolayi akp,li bir secmen olarak kendilerini kutluyorum ve 14 Mayis Genel Secimlerindede Basaril... Devamını Gör