Görüş Bildir
Haberler
Scooter Sahibi Olmanız için 10 Harika Neden

Scooter Sahibi Olmanız için 10 Harika Neden

GO Moto Training & Tours
20.05.2015 - 11:11 Son Güncelleme: 21.05.2015 - 14:39

Herkes motosiklete binmeyi çok seviyor bu gerçek. Kimi korkuyor, kiminin imkanı yok ya da ailesi izin vermiyor ancak deneyimlerimiz herkesin motosikleti çok sevdiğini gösteriyor. Ama bunun bir adım ilerisi var ki o da 'Scooter Aşkı' işte sizin için scooter sahibi olmanın harika nedenlerini derledik.. 

Yani aşkınız sebepsiz değil!

Kaynak: http://www.motoregitimi.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Çevrenin Bisikletten Sonra En İyi Dostu!

Çevrenin Bisikletten Sonra En İyi Dostu!

Bir scotter sürmek sadece keyifli ve trend değil aynı zamanda çevreye olan katkısı da göz ardı edilemez. Sadece işe gidip gelirken otomobil yerine scooter kullanmanız 325 milyon ton karbondioksit salınımını engeller.

Nazlı Değildir, Her Yere Gelir!

Nazlı Değildir, Her Yere Gelir!

Evet, otomobile binerek gidemeyeceğiniz her yere gider. Trafik, otopark gibi derleri bir kenara bırakır ister yakın ister uzak her yere gidebilirsiniz.

'Ne kadar uzak' derseniz Osman Amca ne yapmış bir göz atın

Ordu, Texas - Fragman

Cebinizin İyi Dostudur!

Cebinizin İyi Dostudur!

Benzin fiyatlarına her geçen gün dünya kadar zam geliyor. Siz de otomobillerinizin arkasına sticker yapıştırarak protesto ediyorsunuz. O zaman scooter sizin ilacınız olabilir. Şöyle ki 15 TL benzin koyarak 200 km yol yapabilirsiniz.

Başlamak İçin İyi Seçimdir!

Başlamak İçin İyi Seçimdir!

Bir motosiklet sürmeye başlamak için scooter yumuşaklığı, nazikliği, zarifliğiyle iyi bir seçimdir. Doğru bir scooter size motor sürmeyi öğretir. Keyifli sürüşler yapar, dönmeyi, yağmurda sürmeyi öğrenir, keyfini sürersiniz.

Herkes Dönüp Size Bakar!

Herkes Dönüp Size Bakar!

Scooter, keyifli görüntüsü, dikkat çekici tasarımıyla çok daha fazla dikkat çeker. Bugünlerde oldukça trend olduğu için de herkesin gözü üzerinizde olur. Eğer bunu seviyorsanız (Motosiklet sürmenin yüzde 60'ı karizmadır) o zaman scooter sizin aracınız...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha Güvenli Sürersiniz!

Daha Güvenli Sürersiniz!

Doğru yol çizgilerini seçip, araçların kör noktalarına girmedikten sonra, dikkat çekici görüntüsü nedeniyle diğer sürücüler tarafından kolay farkedilir, saygı görürsünüz. Tabi ülkemizde sizin, diğer sürücüleri tahrik edici hareketler yapmamanız da saygı görmeniz açısından önemli.

Kişiselleştirmek Kolaydır

Kişiselleştirmek Kolaydır

Hele böyle yetenekleriniz varsa scooter gerçekten biçilmiş kaftan. Tasarımından renklerine her şeyi kendi ilgi alanlarınız doğrultusunda şekillendirebilir, kendi tasarımınızı yaratabilirsiniz. Düşünün dünyada o scooter sadece sizde olacak. Bu bile heyecan verici.

Erkekler de Seviyor!

Erkekler de Seviyor!

Bakmayın dışarıdan erkeklerin çok sert motosikletlere bindiğine. Erkek motosiklet sürücülerinin yüzde 60 gibi bir oranı mutlaka scooter sahibi oluyor. Siz scooter sürmenin bir erkek açısından 'Karizmatik' olmadığını düşünüyorsanız, bunun keyfini scooter sürerken, kadınlar tarafından sözlü tacize uğrayan erkeklere sorun.

Park Sorunu Hiç Yoktur!

Park Sorunu Hiç Yoktur!

Neredeyse 'Her yere' kolayca park edebilirsiniz. Otomobille kilometrelerce dolaşıp, aynı yerde tur atıp burnunu sokabilecek bir yer bulamazken, scooter için her yer, park yeridir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
9
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hipotalamus

İstanbul dışında başka bir şehire tayin edilmiştim eski işimde, organize sanayi de idi ofis. Vespacığımla gider gelirdim ne güzel.Organize sanayinin bütün kö... Devamını Gör

Cengiz Bekarli

Bu sene alıyorum bitane inazuma :)

Emin YAŞAR

Her scooter da bir değildir ama