Görüş Bildir
Haberler
Savcı İlişkiye Girdiği Kadının Görüntülerini Gizlice Çekip Yaymış

etiket Savcı İlişkiye Girdiği Kadının Görüntülerini Gizlice Çekip Yaymış

Polis memurunun intiharını soruşturan savcı ilişkiye girdiği polis eşinin cinsel içerikli görüntüleri yaymakla tehdit etti. HSK’nın verdiği tabletinden de çok sayıda cinsel içerikli resim çıkan savcı görevden uzaklaştırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İntihar soruşturmasından sonra tanıştılar

İntihar soruşturmasından sonra tanıştılar

Denizli Merkezefendi İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 40 yaşındaki polis memuru Dursun G.Ö. geçen yıl haziran ayında evinde beylik tabanca ile intihar etmişti. Olayın soruşturmasını yürüten Cumhuriyet Savcısı Hakan A. ile polis memurunun eşi N.Ö. bu sırada tanıştı. Sabah Gazetesi'nin haberine göre; İkili arasında başlayan ilişki duygusal ve sonra cinsel birlikteliğe dönüştü.

Savcı cinsel birlikteliklerini kayda almış

Savcı cinsel birlikteliklerini kayda almış

Cumhuriyet Savcısı Hakan A., N.Ö.'nün haberi olmadan cinsel birlikteliği kayda aldı. Bir süre sonra N.Ö., Cumhuriyet Savcısı Hakan A.'nın başka bir kadınla görüştüğünden şüphelendi. Soruşturma henüz neticelenmeden uzun süre birlikte olan ikili arasında arkadaşlarının yanında tartışma yaşandı ve ilişki bozulma noktasına geldi.

Kadın ayrılmak isteyince, savcı görüntüleri yaydı

Kadın ayrılmak isteyince, savcı görüntüleri yaydı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhuriyet Savcısı Hakan A. ile tartışma yaşayan N.Ö. ilişkiyi sonlandırmak istedi. Cumhuriyet Savcısı Hakan A., N.Ö.'yü gizlice çektiği cinsel ilişki görüntülerini yayınlamak ile tehdit etti. Yaşanan tartışma sonrası ilişkileri biten Cumhuriyet Savcısı Hakan A., sosyal medya üzerinden başka kadınlarla konuşarak N.Ö.'nün müstehcen fotoğraflarını gönderdi ve özel yaşamına dair bilgiler verdi.

Savcı inlemeye alındı: tabletinden cinsel içerikli görüntüler çıktı

Savcı inlemeye alındı: tabletinden cinsel içerikli görüntüler çıktı

Cinsel içerikli görüntüleri yayınlanan N.Ö., Cumhuriyet Savcısı Hakan A. hakkında Denizli Cumhuriyet Başsavcılığına dilekçe verdi. Dosya Antalya'ya gönderildi. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca Cumhuriyet Savcısı Hakan A. hakkında soruşturma başlatıldı. Cumhuriyet Savcısı Hakan A.'nın ikametinde, adliyedeki odasında ve aracında ki aramalar neticesinde ele geçirilen dijital materyallere ilişkin inceleme yapıldı. Yapılan incelemede, Hakan A.'nın HSK tarafından verilen tabletinde N.Ö. ve başka kadınlara ait müstehcen görüntü ve fotoğraflar bulundu.

Cumhuriyet Savcısı Hakan A.'nın 3 ay süreyle görevden uzaklaştırıldı

Cumhuriyet Savcısı Hakan A.'nın 3 ay süreyle görevden uzaklaştırıldı

Aynı zamanda Hakimler ve Savcılar Kurulu'da (HSK) Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın oluruyla Hakan A. hakkında inceleme ve soruşturma başlattı. HSK Teftiş Kurulu Müfettişlerince yapılan inceleme ve soruşturma neticesinde Hakimler ve Savcılar Kurulu İkinci Dairesi, Cumhuriyet Savcısı Hakan A.'nın 3 ay süreyle görevden uzaklaştırılmasına karar verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
287
78
37
15
8
7
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
can

3 ay görevden uzaklaştırma. Bu ceza sonrası eminim büyük pişmanlık yaşayacaktır, bütün hayatının muhasebesini yapacaktır. Belki tüm dünyevi işlerden elini çe... Devamını Gör

Nisa Bilgiç

3 ay tatil vermişler savcıya :) başka bişe değil

yasin BALCI

Hortum getirin! Ülkeyi baştan aşağı tazyikle iyice bi yıkamak lazım!