Görüş Bildir
Haberler
Savaştan Putin'in Kızı Olduğu İddia Edilen Luiza Krivonogikh'de Nasibini Aldı: ‘Şeytanın Kızı’

Savaştan Putin'in Kızı Olduğu İddia Edilen Luiza Krivonogikh'de Nasibini Aldı: ‘Şeytanın Kızı’

Rusya, Ukrayna sınırlarını aşıp ilk silahı ateşleyerek resmen savaş başlatmıştı. Savaşın birinci haftasında Rus Lideri Putin'e tepkiler çığ gibi büyüyor. Savaş karşıtı olan birçok ülke Rusya'ya karşı yaptırımlar uyguluyor. Onlarca marka da Rusya pazarında satışları durdurdu. Ağır yaralar açılan savaşta Putin'in aile de okun ucuna geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 2000'lerin başında birliktelik yaşadığı Svetlana Krivonogikh'ten olduğu iddia edilen Elizaveta Luiza Krivonogikh, sosyal medyada ağır eleştirilerin hedefi oldu. Peki Luiza Krivonogikh kimdir? İşte haberin tüm detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Özel yaşantısını gizli tutan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, iki kızı olduğunu söylemek dışında hiçbir zaman çocuklarını kamuoyuna açıklamadı. Putin'in bilinen 28 Nisan 1985'te doğan Mariya Putina ve 31 Ağustos 1986'da doğan Yekaterina Putina adında iki kızı var. Yalnız Rus liderinin, 2000'lerin başında birlikte olduğu Svetlana Krivonogikh'ten olduğu iddia edilen kızı Luiza Krivonogikh adında üçüncü bir kızı var. Ukrayna-Rusya savaşında tansiyonların iyice yükseldiği birinci haftası geride kaldı. Rusya'ya ve Putin'e tepkiler yağıyor. Rus liderin kızı olduğu iddia edilen Luiza Krivonogikh, Instagram üzerinden topa tutuluyor.

‘Şeytanın Kızı’

‘Şeytanın Kızı’

Bir dönem kaybolduğu iddia edilen Luiza Krivonogikh, Putin’in ‘aşk çocuğu’ olarak tanınıyordu.  Luiza, Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin ardından sosyal medyada adeta linç ediliyor. Luiza’ya Instagram'daki takipçileri  tarafından ‘şeytanın kızı’ lakabı takıldı.

Putin, Luiza’yı kamuoyuna tanıştırmasa da ve tüm bu iddialar kanıtlanmamış olsa da genç kızın Instagram’ı babası yüzünden saldırı altında.

Luiza, Rusya’nın Ukrayna’yı işgali başladığından beri tepki görürken, gelen mesajlar ise dikkat çekti. Bir kullanıcı, Luiza’ya “Fare gibi sığınakta mı oturuyorsunuz?” yazarken, bir diğeri de “katilin, savaş suçlusunun, psikopatın ve uyuşturucu bağımlısının kızı” dedi. Birçok kişi de “Görünüşe göre cüzdanlar ve villalar onun için insan hayatından daha önemli.” benzeri ifadelerde bulundu.

''Onu Yargılama… Onun Suçu Değil”

''Onu Yargılama… Onun Suçu Değil”

Bazı takipçiler tarafından “Rus ulusu bu diktatöre karşı ayaklanmalı. Onunla hiçbir şey yapmak istemezsin.” ifadeleri yer alırken, bazı kişiler de “Onu yargılama… onun suçu değil” diyerek Luiza’ya destek oldu. Bir yorumda, Luiza’ya destek olunurken, “Çılgın bir babası olduğu için hiçbir şey yapamaz” ifadeleri kullanıldı.

Bazı kişiler de “Putin sıradan insanlara aldırış etmez ama belki kızları onun için hala bir anlam ifade ediyordur.” diyerek genç kızın hesabı üzerinden Rus lidere seslendi.

Luiza Krivonogikh Kimdir?

Luiza Krivonogikh Kimdir?

St Petersburg’da öğrenci olan 18 yaşındaki Luiza, şu anda büyük bir Rus bankasının yarı sahibi olan 45 yaşındaki multimilyoner Svetlana Krivonogikh’in kızı.

Putin'in kızı Luiza Krivonogikh'in 'Rusya cumhurbaşkanına olağanüstü bir benzerlik gösterdiği' belirtildi.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Charlie Brown

3. foto tıpatıp aynısı...