Görüş Bildir
Haberler
Satürnyen misin, yoksa Venüsyen mi? Hangi Gezegenin Etkisi Altında Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Satürnyen misin, yoksa Venüsyen mi? Hangi Gezegenin Etkisi Altında Olduğunu Söylüyoruz!

Muazzez Balcı
25.06.2017 - 15:17 Son Güncelleme: 25.06.2017 - 15:18

Burcumuz ne olursa olsun; doğduğumuz anda Güneş'imize yakın etkiler veren gezegenler de kişisel özelliklerimizi fazlasıyla etkiliyor.

Bu test ile hangi gezegenin sana hangi etkiyi verdiğini buluyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sonsuza dek tek bir mevsimi yaşamak zorunda kalsan, hangisini seçerdin?

2. Bu tatlardan birini feda etmek zorundasın diyelim... Hangisinden vazgeçerdin?

3. Şu dönemdeki dileklerin için hangi Tanrı'dan ricada bulunurdun?

4. Arkadaşların seni birine ayarlayacaklar diyelim... "İki dünya bir araya gelse olmaz" listendeki insanlar kimler?

5. Sana sürpriz bir konser bileti verecek olsak, hangi tarzdan olmasını tercih ederdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşağıdaki beceri ve yeteneklerden hangisi sana en etkileyici geliyor?

7. Son olarak da... Sence hayat güzel mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Merküryen çıktın!

Seni bu hayatta en çok etkileyen şey zeka! Bir sır verelim; sahip olduğun en güçlü silahın da öyle! Okumayı seviyorsun, güçlü bir kalemin var ve iletişim yoluyla elde edemeyeceğin şey yok. Küçük hırslar senin için bir çocukluk hastalığı, yardımseversin! Tek kötü tarafı bazen fazla değişken ve alıngan olabilirsin.

Venüsyen çıktın!

Sen bu dünyaya güzellik katmak için gönderilmişsin! İçin dışına yansımış! Sadece görsel anlamda değil; tavırların, adalete olan inancın ve ince düşüncelerinle tam olarak bu dünyanın ihtiyaç duyduğu kişisin. Unutulan değerler, tahammülsüz ve kaba hale gelen toplumlar içinde nadir bulunan bir incisin. Fakat fazla fedakar olup da kendini ezdirmemeye dikkat etmelisin!

Marsyen çıktın!

Barut gibisin! Enerjin çok yüksek, gururlusun ve haksızlığa asla gelemiyorsun. Bu özellikler seni çoğu zaman lider konumuna getirebilecekken; bazen ise fazla öfkeli, çocuksu ve atarlı gösterebiliyorlar. O yüzden kontrollü olmak senin için anahtar! Aslında sen son derece dürüst, masum ve hesapsız bir insansın. İçindekini derhal dışına yansıtıyor, yalan bilmiyor ve kin tutmuyorsun.

Jüpiteryen çıktın!

Kafan rahat ve bu rahatlık bilgelikten geliyor. Büyük şeyler yaşamışsın ve insanları az çok tanımışsın. Küçük meselelere kafayı takmıyor, büyük meselelerde ise 'her işte bir hayır vardır' mantığına gidiyorsun. Derin bilgeliğin sana kadere ve ilahi akışa karşı bir güven duygusu veriyor. İnsanları da rahatlatıyorsun. Komik ve neşelisin. Işık saçmaya gelmişsin!

Satürnyen çıktın!

Gerçekçi olmak ve karamsar olmak arasında gidip geliyorsun. Sert prensiplerin var ve kurallarını kimse için kolay kolay yıkmıyorsun. Gurur ve güçlü olmak senin için çok önemli. Açıkçası bu özelliklere sahip olman şahane, fakat hayatı kendine zindan etmemelisin. Bazen biraz boş vermek, işleri akışına bırakmak iyidir! Gevşemeye bak dostum!

Plütonik çıktın!

Bilgesin! Bu dünyanın nasıl döndüğünü çok iyi çözümlemişsin; insanlar senin için birer kukla, her sözün arkasındaki niyeti görebiliyorsun. Sezgilerin çok güçlü; fakat sezgilerinin sık sık doğru çıkması seni paranoyaya sürüklemiş. İnsanlara güvenmeyi öğrenmelisin ve hayattaki küçük şeylerin dahi arkasındaki manayı görmekten çok, küçük şeylerin tadını çıkarmaya bakmalısın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
834
258
115
85
63
36
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Ateş

Tanrıların 5 i yunan tanrısı ama savaş tanrısı olan mars roma tanrısı o niye yunan savaş tanrısı olan ares değil merak konusu ?

Zhan Xiei

kusura bakma yanlışlıkla da şikayet ettim, neyse benim de tek takıldığım nokta oydu :)

Aylin Kayhan

Venusyen

Narmin

Venüsyen