Görüş Bildir
Haberler
Cemre Baysel Kimdir? Cemre Baysel Kaç Yaşında ve Nereli? Cemre Baysel'in Sevgilisi Kim?

Cemre Baysel Kimdir? Cemre Baysel Kaç Yaşında ve Nereli? Cemre Baysel'in Sevgilisi Kim?

Müge Kakşi
18.12.2021 - 20:58

Kanal D ekranlarında yayınlanan eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler, her hafta birbirinden ünlü konukları ağırlıyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu programın bu akşamki konuklarından biri de Baht Oyunu dizisinin başrol oyuncusu Cemre Baysel. Peki Cemre Baysel kimdir? Cemre Baysel kaç yaşında ve nereli? Cemre Baysel hayatı ve detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kanal D ekranlarında yayınlanan eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler, her hafta birbirinden ünlü konukları ağırlıyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu programın bu akşamki konuklarından biri de güzel oyuncu Cemre Baysel. Peki Cemre Baysel kimdir? Cemre Baysel kaç yaşında ve nereli? Cemre Baysel hayatı ve detayları haberimizde sizler için derledik...

Cemre Baysel Kimdir? Cemre Baysel Kaç Yaşında?

Cemre Baysel Kimdir? Cemre Baysel Kaç Yaşında?

5 Şubat 1999 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Cemre Baysel, Elimi Bırakma dizisinde Melis karakterine, Baht Oyunu dizisinde Ada karakterine hayat vermiştir. Üniversite eğitimi için Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü'nü seçen Cemre Baysel 1.66 metre boyundadır. Baysel 53 kilodur ve Kova burcudur.

Cemre Baysel'in ilk oyunculuk deneyimi 2014 senesinde Yeşil Deniz dizisi ile yaşamıştır. Ardından İsimsizler dizisinde rol alan Cemre Baysal en son TRT 1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde Melis karakterine hayat vermiştir. Son olarak ise Baht Oyunu dizisinde Ada karakterine hayat vermiştir.

Cemre Baysel Sevgilisi Kim?

Cemre Baysel'in son olarak Baht Oyunu dizisinde başrolü paylaştığı rol arkadaşı Aytaç Şaşmaz ile sevgili olduğu bilinmekteydi.

Cemre Baysel Rol Aldığı Yapımlar

Cemre Baysel Rol Aldığı Yapımlar

Oynadığı Diziler:

  • Yeşil Deniz

  • İsimsizler

  • Payitaht Abdülhamid

  • Elimi Bırakma

  • Son Yanım

  • Baht Oyunu

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın