Görüş Bildir
Haberler
Şarkıcı Ceylan’ın Çocukları Kimdir? Ceylan’ın Kaç Çocuğu Var? İşte Ceylan Hakkında Merak Edilenler

Şarkıcı Ceylan’ın Çocukları Kimdir? Ceylan’ın Kaç Çocuğu Var? İşte Ceylan Hakkında Merak Edilenler

Küçük Ceylan olarak da bilinen şarkıcı Ceylan hakkında en çok merak edilen sorulardan biri de “şarkıcı Ceylan kaç kez evlendi”, “şarkıcı Ceylan’ın kaç çocuğu var?” oldu. Sık sık tarz değişiklikleri ile adından söz ettiren türkücü Ceylan, yaptığı evlilikler ile de dikkatleri üzerine çekmişti. “Şarkıcı Ceylan aslen nereli?, şarkıcı Ceylan kaç kez evlendi?, şarkıcı Ceylan’ın kaç çocuğu var?” sorularının cevapları ve daha fazlası haberimizde sizlerle… İşte detaylar

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Şarkıcı Ceylan Kimdir?

Şarkıcı Ceylan Kimdir?

Tam adı Ceylan Avcı olan ve sahnede sadece asını kullanan Ceylan, ilk sahne deneyimini 7 yaşında Almanya'da babası ile düğün salonlarında sahne alarak edindi. Küçük Ceylan olarak da tanınan sanatçı 1983 yılında katıldığı bir yarışmada yarışmada ilk birinciliğini aldı.

Çocukluk yılları Almanya'da geçen Ceylan, 1984 yılında ailesi ile Türkiye'ye döndü. 1984'te ise ilk albümünü yaptı. çok küçük yaşta albüm yaptığı için herkes onu küçük 'Küçük Ceylan' olarak tanıdı. 1986 yılında çıkardığı üçüncü albümü 'Seni Sevmeyen Ölsün' ile büyük başarılar elde etti.

Kral TV tarafından 1999 yılı ve 2001 yılında En İyi Kadın THM sanatçısı seçildi. 2005 yılında çıkardığı 'Ah Gönlüm' albümü ile Mü-yap tarafından altın plak verildi. Sanatçı pek çok albüm çıkarmış, birçok sinema filminde yer almıştır.

Şarkıcı Ceylan Kaç Kez Evlendi?

Şarkıcı Ceylan Kaç Kez Evlendi?

Sık sık imaj değiştiren ve sesi ile dikkat çeken Ceylan, 4 evlilik yaptı. 4 evliliğinin dışında 1 imam nikahlı birlikteliği bulunmaktadır. İlk evliliğini halasının oğlu Erkan Bozkurt ile Almanya'da yaptı. İkinci evliliğini 2000 yılında şarkıcı İbrahim Tatlıses’in çocuklarından biri olan Ahmet Tatlı ile gerçekleştirdi.

2006 yılında kendisi gibi sanatçı Murat Kurşun ile evlendi ve bir yıl sonra 2007 yılında boşandı. Küçük Ceylan 20 Eylül 2011’de araba galericisi Güncal Tanören ile evlendi. 4. Evliliği de bir yıl sürdü ve 19 Ekim 2012 tarihinde dördüncü eşinden de boşandı.

Şarkıcı Ceylan’ın Kaç Çocuğu Var?

Şarkıcı Ceylan’ın Kaç Çocuğu Var?

Şarkıcı Ceylan hakkında en çok merak edilen sorulardan biri de “ Şarkıcı Ceylan’ın Kaç Çocuğu Var?” sorusudur. 4 evlilik yapan sanatçının 2 çocuğu vardır.

İlk evliliğinden Melodi isimli bir kızı ve imam nikahı ile birlikte olduğu Yıldıran Gürgen ile birlikteliğinden de Yiğitcan isimli bir oğlu oldu. Ceylan Avcı’nın kızı Melodi 1992, oğlu Yiğitcan ise 1995 doğumludur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın