Görüş Bildir
Haberler
Sarıgül'ün Azarladığı Başkan AK Parti'ye Katıldı

Sarıgül'ün Azarladığı Başkan AK Parti'ye Katıldı

Emre Ordu
25.09.2022 - 21:16 Son Güncelleme: 25.09.2022 - 21:19

Türkiye Değişim Partisi Partisi (TDP) Bodrum İlçe Başkanı Nagihan Bayram, partisinden istifa edip AK Parti'ye katıldı.Sarıgül, Bodrum'da partisinin üye sayısını yetersiz bulduğu için Bayram'ı azarlamış, bu video sosyal medyada gündem olmuştu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Gördüğüm ilgi beni etkiledi"

"Gördüğüm ilgi beni etkiledi"

Türkiye Değişim Partisi Bodrum İlçe Başkanı Nagihan Bayram, partisinden istifa ederek AK Parti'ye katıldı. 

Nagihan Bayram’a rozeti, AK Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen taktı.

Törende konuşan Nagihan Bayram, 'Osman başkanım öteden beri sürekli yanımda olması, hatırımı sorması, ‘başkanım beraber siyaset yapalım’ demesi ve buraya daha önce geldiğimde gördüğüm ilgi, beni bayağı etkiledi. Bundan sonra Adalet ve Kalkınma Partisi’nde bütün gücümle çalışacağıma söz veriyorum. Vatanımıza ve partimize hayırlı olsun diliyorum. Savaşların olmadığı, çocukların ölmediği, annelerin ağlamadığı bir dünya özlemiyle hepinize saygı ve sevgilerimi iletiyorum' dedi.

Sarıgül azarlamıştı📹

Bodrum'u ziyaret eden Sarıgül, partisinin üye sayısını yetersiz bulduğu için Bayram'ı azarlamış, bu video sosyal medyada gündem olmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
96
19
13
9
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İronici

Baktı ki başkan deli

Söyledim gitti

Başkan aklı sıra kameralara "çok sıkı çalışıyoruz, çok güçlü geleceğiz" oyunu oynadı. Ama "lider" olmak yerine "patron" olmanın davranışlarını sergiledi.

güney Bati

Kamera var mı var? Bunu bile bile azarlamak, hor görmek bildiğin şov ve baya onur kırıcı! En doğrusunu yapmış istifa ederek! Bir insanın haysiyeti, onuru ve ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Hani çare sendin Sarıgül.Siyaset bildiğin Darülaceze ye döndü bunadınız hepiniz