Görüş Bildir
Haberler
Sansa Stark'tan Mesajınız Var! Merakla Beklenen Game of Thrones Dizisinin Final Sezonu Hakkında Bilmeniz Gerekenler

etiket Sansa Stark'tan Mesajınız Var! Merakla Beklenen Game of Thrones Dizisinin Final Sezonu Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Hazal Yazıcı
07.07.2018 - 10:03 Son Güncelleme: 07.07.2018 - 15:18

Son zamanların en çok izlenen fantastik dizisi Game of Thrones'un final sezonunun çekimleri bitti! Dizinin hayran kitlesi hikayenin sonu ve meşhur tahta kimin oturacağı hakkında teoriler üretirken dizinin Sansa Stark'ı Sophie Turner'ın bize yeni sezon hakkında verdiği ipuçlarını Metro News'tan sizin için derledik. Hazırsanız başlıyoruz!

Kaynak: https://metro.co.uk/2018/07/06/game-t...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Masum günlere elveda!

Dizinin ilk sezonundan bu yana kişilik olarak en çok olgunlaşmış karakterlerden biri Sansa Stark. İlk bölümlerde onu saf ve çocuksu bir karakter olarak tanıdık fakat zamanla başından geçen trajik olaylar onu bambaşka bir insan yaptı.

Sansa'yı hiç böyle görmediniz!

Geride bıraktığımız yedinci sezonda da gördüğümüz gibi artık güçlü ve bağımsız bir kadın o. 

'Sansa'nın devamlı öğrendiğini ve adapte olduğunu biliyordum. Öyle ya da böyle bir savaşçıya dönüşecekti.' diyor Sophie.'Onun içindeki gizli savaşçıyı hep gördüm.' 

Beklenmedik fakat tatmin edici bir finale hazır olun!

'Hayranlar dizinin nasıl biteceği, karakterlere ne olacağı hakkında teori üretiyorlar. Dizinin gerçekten beklenmedik bir sonu var. Ben memnun kaldım ve izleyicilerin de seveceğini düşünüyorum.'

Sevdiğimiz karakterin hayatta kalacağını düşünebilir miyiz o halde? Umarız bunu demek istemiştir Sophie Turner.

Bu sezonun yıldızı Sansa mı?

Dizinin beklenmedik bir şekilde biteceği göz önünde bulundurulduğunda Arya, Jon, Daenerys ya da Tyrion'ın tahta oturması sizce de fazla tahmin edilebilir olmaz mı? Burada gözler Sophie Turner'ın da açıklamalarıyla Sansa Stark'a çevriliyor.

Yenilmez görünen Ak Gezenler'i de unutmamak lazım.

Sophie'nin 'Tatmin edici' ifadesini 'Westeros için hayırlı' olarak yorumlarsak Ak Gezenler'in herkesi öldürüp demir tahta oturacak kimseyi bırakmayacağı teorisini rafa kaldırabiliriz sanırım.

Geride bıraktığımız sezonda saflarına bir de ejderha katıp güçlerine güç katan bu ölüler ordusunun sonu nereye varacak? İzleyip göreceğiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jaime Lannister'ın yolculuğu sandığımızdan daha önemli olabilir.

Dizide değişimine şahit olduğumuz bir başka karakter de Jaime Lannister. İlk bölümlerde çoğu izleyici tarafından sevilmeyen Jaime'yi Kötü Kraliçe Cersei'den ayrılmıştı. Onu Kralın Şehri'ni terk ederken gördük en son.

'Tamamen değişmemiz mümkün mü? Jaime'nin bu soruya cevabı net değil.' diyor karakteri canlandıran Danimarkalı aktör Nikolaj Coster-Waldau.

İyileşmeye başlayan Jaime'nin hikayeyi nasıl yönlendireceği merak konusu.

Fazla umutlanmamak gerek.

Game of Thrones camiasının klasikleşmiş sözü, Ramsay Bolton'ın unutulmaz repliği 'Mutlu sonla biteceğini düşünüyorsan dikkatini vermemişsindir.' aklımızda bulunsun yine de.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
358
136
37
14
6
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bett

Artık başlasan da izlesek. Utanmasanız 5 sene koyacaksınız araya. -.- Yeni sezon gelene kadar diziyi unutuyorum.

selaminko

katılıyorum. bir an önce başlasa da izlesek artık.

GOT ve Sherlock Holmes yolu gozlemekten yaşlanıyoruz.

Alım Dalım

tatmin ediciden benim algıladığım ''westeros için hayırlı'' değil maalesef yine beklenmedik ters köşe yapacak bir şey. her şeye hızlıklıyım ama bence güllük ... Devamını Gör