Görüş Bildir
Haberler
Şanlıurfa’da Okullar Tatil mi? Yarın 20 Ocak Şanlıurfa’da Okullar Tatil mi Edildi?

Şanlıurfa’da Okullar Tatil mi? Yarın 20 Ocak Şanlıurfa’da Okullar Tatil mi Edildi?

Şanlıurfa’da etkili olan kar yağışı nedeniyle vatandaşlar hava durumuna ilişkin son verileri araştırmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu ve kar yağışı uyarıları peş peşe gelince Şanlıurfa’da okullar tatil mi merak ediliyor. Yurdun büyük bölümünde etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok il beyaza büründü. Peki, Şanlıurfa’da yarın okullar tatil mi? 20 Ocak Perşembe Şanlıurfa’da okullar kar tatili mi olacak? İşte merak edilen soruların yanıtı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yarın okullar tatil mi sorusu öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin gündeminden düşmüyor. Ülkenin dört bir yanında hava sıcakları düşmeye başladı, akıllara yarın kar tatili olacak mı sorusu geldi. Yarıyıl tatili için geri sayım başlamışken en çok merak edilen bir diğer konuda bir süredir yoğun kar yağışının etkisi altında olan  Şanlıurfa’da  yarın okul olup olmayacağı oldu. Peki,  Şanlıurfa’da  yarın okullar tatil mi? 20 Ocak Perşembe  Şanlıurfa’da  okullar kar tatili mi olacak?

Yarın 20 Ocak Şanlıurfa’da Okullar Tatil mi?

Yarın 20 Ocak Şanlıurfa’da Okullar Tatil mi?

Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, kent genelinde etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitime bir gün daha ara verildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, il genelinde etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle her tür kademedeki resmi, özel okul ve kurumlarda eğitim ve öğretimin 20 Ocak Perşembe günü tatil edildiği belirtildi.

Açıklamada, kamu kurumlarında görevli engelli ve hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağı ifade edildi.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın