Görüş Bildir
Haberler
Gaziantep’te Okullar Tatil mi? Yarın 20 Ocak Gaziantep’te Okullar Tatil mi Edildi?

Gaziantep’te Okullar Tatil mi? Yarın 20 Ocak Gaziantep’te Okullar Tatil mi Edildi?

Gaziantep’te etkili olan kar yağışı nedeniyle vatandaşlar hava durumuna ilişkin son verileri araştırmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu ve kar yağışı uyarıları peş peşe gelince  Gaziantep’te okullar tatil mi merak ediliyor. Yurdun büyük bölümünde etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok il beyaza büründü. Peki,  Gaziantep’te yarın okullar tatil mi? 20 Ocak Perşembe Gaziantep’te okullar kar tatili mi olacak? İşte merak edilen soruların yanıtı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yarın okullar tatil mi sorusu öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin gündeminden düşmüyor. Ülkenin dört bir yanında hava sıcakları düşmeye başladı, akıllara yarın kar tatili olacak mı sorusu geldi. Yarıyıl tatili için geri sayım başlamışken en çok merak edilen bir diğer konuda bir süredir yoğun kar yağışının etkisi altında olan  Gaziantep’te yarın okul olup olmayacağı oldu. Peki,  Gaziantep’te yarın okullar tatil mi? 20 Ocak Perşembe Gaziantep’te okullar kar tatili mi olacak?

Yarın 20 Ocak Gaziantep’te Okullar Tatil mi?

Yarın 20 Ocak Gaziantep’te Okullar Tatil mi?

Gaziantep'te beklenen yoğun kar yağışı akşam saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başladı. Kent merkezi ve ilçelerde etkili olan kar yağışı hayatı felç ederken Vali Davut Gül, eğitime 1 gün daha ara verildiğini açıkladı.

Ancak yarın yani 20 Ocak 2022 tarihi için henüz bir açıklama bulunmuyor.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın