Görüş Bildir
Haberler
Sana Neden Öyle Sarıldığını Merak Ediyorsan Çare Burada! Tüm Anlamlarıyla 15 Farklı Sarılma Biçimi

etiket Sana Neden Öyle Sarıldığını Merak Ediyorsan Çare Burada! Tüm Anlamlarıyla 15 Farklı Sarılma Biçimi

Sarılmalar günlük hayatta çok fazla şey ifade etmiyor gibi durabilir çünkü herkesin herkese sarılabildiği bir dönemde yaşıyoruz. Memnuniyetimizi, sevgimizi, minnettarlığımızı ya da aşkımızı ifade etmek için karşımızdakine sarılabiliyoruz. Ama sizin de düşünmüş olabileceğiniz gibi bazen karşı taraftan gelen bir sarılma başka anlamlara gelebiliyor. Bugün sizler için iCreative'den farklı sarılma durumlarının ne anlamlara gelebileceğini sıraladık. Hadi bakalım...

Kaynak: https://icreative.am/141576.html
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dünyanın sonu geliyormuşçasına sarılma

1. Dünyanın sonu geliyormuşçasına sarılma

Bu sarılma genelde ciddi ilişkilerde görülür. Muhtemelen aranızda büyük bir sevgi vardır ya da karşınızdakiyle birbirinizi uzun süredir görmüyorsunuzdur. Aranızdaki sevgiyi tüm kalbinizde hissedebilirsiniz.

2. Küçük temaslı sarılma

2. Küçük temaslı sarılma

Bu sarılmayı genelde az samimi olduğumuz kişilerle karşılaştığımızda yaparız. Çok samimi olmasa da yine de aranızda bir temas vardır, bu iyi işarettir. Ama en yakın arkadaşınızla ya da sevgilinizle böyle sarılıyorsanız aranızda bir sorun olabilir, bunu bir düşünün bence. 😊

3. Belin etrafına sarılı kocaman sarılma

😍 Gerçek aşkın göstergesi, namıdiğer ünlü Hollywood sarılması... Aşktan etrafınızda kelebekler uçuşurken ihtiyacınız olan tek şey arkada çalan romantik bir şarkıdır.

4. Tek yönlü sarılma

Tek başına, pek sarılma olmuyor değil mi? Eğer tüm sarılmayı yapan sizseniz ve o duyguyu karşıdan alamıyorsanız, bir sorun olduğunu tahmin edebilirsiniz.

5. Göz temasını kesmeden sarılma

5. Göz temasını kesmeden sarılma

Dünyanın en sevimli ve güzel şeyi değil miii? Bu tip sarılmalar insana kendini hem daha güzel hem daha aşık hissettirir. Genelde ilişkilerin başında görülse de, uzun süreli ilişkilerde görüldüğünde bu sarılma, sizin artık olabilecek en samimi noktaya vardığınızı gösterir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yandan tutuş

En samimi kucaklama olmasa bile içinde taşıdığı güveni hepimiz hissetmişizdir. Zaten yalnızca iki sevgili arasında değil, iki dost veya arkadaş hatta baba kız arasında bile görülebilir.

7. Klasik arkadan sarılma

Bu sarılma da tıpkı yandan tutuş gibi çok büyük olmasa da içinde çok büyük anlamlar taşır. Genellikle erkekler tarafından sergilenir ve karşı tarafa bir güven duygusu aşılar.

8. Şımarık sarılış

8. Şımarık sarılış

Bu sarılma ise karşı taraftan gelen yoğun ilgi ve sevginin bir göstergesidir. Biri tarafından böyle ilgilenilmek ve tutulmak, karşınızdakinin size oldukça değer verdiğini, sizi sevdiğini gösterir.

9. "Niyetim bozuk" sarılışı

9. "Niyetim bozuk" sarılışı

Eveet, bu tipleri az çok biliyoruz ve aralarında yaşıyoruz. Dünyanın en rahatsız edici şeyi olmakla birlikte zaten nerede olsak tanırız. Aman, dikkatli olalım!

10. Dikkatsiz kucaklaşma

Biz buna severken abartmak diyoruz. Çevrendeki kimseyi hiçbir şeyi umursamadan, gözünün sadece onu görmesi hali. Aşk insanın gözünü kör mü ediyor ne yapıyorsa artık...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sahiplenici tutuş 1

11. Sahiplenici tutuş 1

Her ilişkide gördüğümüz, samimi, 'değer veriyorum' mesajı veren, sahiplenici erkek tutuşu.

12. Sahiplenici tutuş 2

12. Sahiplenici tutuş 2

Bu sarılmada da kollar birbirinin etrafında dolanmış ve oldukça samimi. Fakat diğerinden farkı, bunda kadının da erkeğe 'sana değer veriyorum' mesajı vermesidir. Güzeldir, içinizi ısıtır...

13. Pisa Kulesi sarılışı

13. Pisa Kulesi sarılışı

'Yani seni seviyorum ama çok da sevmiyorum n'apalım bir sarılalım bari' sarılışı. Ayaklar arasında birkaç metre boşluk olur. Samimi ve sevgi dolu bir sarılış değildir.

14. Robot kucaklaşması

Diğer adıyla mecburi sarılış. Genelde maçlarda, turnuvalarda görürüz. Ya da bir partide veya kafede eski sevgilinizle karşılaşırsanız... Çok da sarılmak istemeyen iki kişi saygıdan ve resmiyetten, yani şöyle bir yalandan kucaklaşır o kadar.

15. Boğucu kucaklama

Genelde sevdiklerimiz zor bir gün geçirdiğinde ve ilgiye, sevgiye ihtiyaçları olduğunu düşündüğümüzde hiç düşünmeden onlara sarılırız. Bu sarılma onlara güç vermek istediğimiz için de biraz boğucu ve kuvvetli olur. İstisnasız hep sevdiklerimize karşı gösteririz bunu ve karşıdan geldiğinde de aramızdaki o sevgiyi ve samimiyeti hissederiz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
266
129
57
41
11
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın