Görüş Bildir
Haberler
Sana Kafayı Kim Yedirtti?

etiket Sana Kafayı Kim Yedirtti?

Sana kafayı kim yedirtti? Merak ediyorsan;

Haydi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Söyle bakalım, eski sevgilin seni çok özlediğini ve buluşmak istediğini söyledi. Buluşur muydun?

4. Peki en yakın arkadaşın için canını tehlikeye atar mıydın?

5. Etrafındaki insanların senin hakkındaki düşünceleri çok önemli midir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hafta sonu bu aktivitelerden hangisini yapmak isterdin?

7. Ve son olarak, sen hangi sırayla yapardın?

7. Ve son olarak, sen hangi sırayla yapardın?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Eski sevgilin!

O eski sevgilin senin resmen kafanı yedirtmiş! Onunla birlikteyken mutlu edebilmek için elinden gelen her şeyi yapmışsın. Kendinden fedakarlık etmiş ilişkiyi ayakta tutabilmek için çok uğraşmışsın. Sevdiğini hissettirmek için bütün güzellikleri yaşatmaya çalışmışsın. Fakat onun yaptığı tek şey sana kafayı yedirtmek olmuş! Bunun sebebi ise senin sevgini kaldıramamış olması. Sen o kadar güzel seven ve sevdiğini sahiplenen bir insansın ki resmen sevginin karşısında afallamış. Fakat senin anlamadığın ve kafayı yemene sebep olan şey senin nasıl olur da bunca şeyin değerini bilmez? Çünkü kendisi sadece ve sadece bencilce düşünerek hareket ediyor. Bir ilişki iki kişilik yaşanır ama onun tek yaptığı kendini düşünmekti. O yüzden bu ilişkiyi yürütemedi. Evet, zaman zaman onu çok özlüyorsun. Hatta karşısına çıkıp 'Seni çok özledim.' demek istiyorsun ama emin ol karşına seni derinden sevecek biri çıkacak. Kimse için kendini üzmemelisin. Hele eski sevgili için asla!

Değer yoksunu insanlar!

Senin kafayı bu kadar yemenin sebebi insanların değer vermekten yoksun olması! Sen etrafındaki insanların mutluluğu için çabalarken, onların bu kadar düşüncesizce davranması seni üzüyor açıkçası. Özellikle en yakınım dediğin kişinin bile seni tanımasına rağmen bazen üzücü sözler sarf etmesi daha da yıpratıyor. Resmen kafayı yiyorsun! Sen o kadar narin o kadar düşünceli bir insansın ki en ince ayrıntıyı bile düşünürsün. Karşındaki insan kim olursa olsun sözlerini itinayla seçersin. 'Aman yanlış anlamasın' diye diye insanlar seni bu noktaya getirdi. Acaba artık insanları değil de biraz da kendini mi önemsesen? Kim sana nasıl gelirse sen de ona göre gidersin. Bu en yakının olsa dahi. Daha fazla kafayı yemek istemiyorsan içindeki o pamuk kalbi herkese göstermemelisin. Çünkü bunu gören insanlar senin bu yanını kullanmak için can atıyor. Ne yazık ki herkes senin gibi iyi kalpli ve düşünceli değil. Ne yazık ki değer vermeyi bilmiyorlar. Herkesin kendince bir çıkarı oluyor işte. Buna izin vermemek için içindeki güzelliği sadece çok güvendiğin insanlara göster. İşte o zaman gerçekten mutlu olur, kafayı yemezsin.

Etrafındaki herkes!

Son zamanlarda insanlar senin canını fazlasıyla sıkmaya başlamış. Artık kafayı yemişsin! Gerek arkadaşların gerek ailen gerek aşık olduğun insanlar... Sanki anlaşmışlar gibi senin istemediğin ne varsa yapmaya çalışıyorlar. Resmen kalbini kırmak için elinden gelen her şeyi yapıyorlar. Sen ne kadar uğraşırsan uğraş veya değer verirsen ver onlar hep bir yolunu buluyor. Artık insanların seni anlamadığını düşünüyorsun. Ne kadar kendini anlatmaya çalışsan da sanki boşa anlatıyormuşsun gibi hissediyorsun. O yüzden kendi köşene çekilmeye karar vermişsin. Kendini anlatacak ne gücün kalmış ne de inancın. İnsanlar seni yeterince incitmiş ve bu durum senin kendini değersiz hissetmene neden olmuş.O yüzden kafayı yemiş gibi hissediyorsun. Etraftaki insanlara güçlü bir karakter olarak görünsen de kendi içinde inanılmaz çelişkiler yaşıyorsun. Bazı şeyleri kabullenmekte zorlanıyorsun. Kafana olur olmadık her şeyi takıyor, kendini strese sokmayı başarıyorsun. Kendine biraz dikkat etmelisin çünkü biraz da sen kendini bu hale getiriyorsun. Bırak insanları! Sen herkesten daha değerlisin, onlar için kafayı yemene gerek yok!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
852
214
173
115
104
82
80
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deniz

Eski sevgilim mi? İlk baş bir sevgilim olsun da eski sevgiliye sonra bakarız. :"D

Kurt Bloodrapper

eski sevgilin cıktı mk benim sevgilim yok ki

Cikolatali Turta

Değer yoksunu insanlar!