Görüş Bildir
Haberler
Samsung’un Japonya’daki Galaxy S6 Modellerinde Logo Olmayacak

Samsung’un Japonya’daki Galaxy S6 Modellerinde Logo Olmayacak

İçeriğin Devamı Aşağıda

Akıllı telefon üreticilerinin büyük rekabetine sahne olan Asya pazarında söz sahibi olmak isteyen Samsung, yeni telefonu Samsung Galaxy S6’da farklı bir satış stratejisi izleyecek gibi görünüyor. Galaxy ismini ön plana çıkarmak isteyen Samsung, Japonya’da satılacak telefonlarının üzerinden kendi markasını kaldırmaya hazırlanıyor.

Korea Herald sitesinin aktardığına göre; 23 Nisan tarihinde Japonya’da raflardaki yerini alacak olan Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge modellerinde Samsung logosu yer almayacak. Bunun yerine operatörlerin sattığı modellerde “Docomo Galaxy” ve “au Galaxy.” isimleri kullanılacak. Samsung’un yaptığı açıklamaya göre Galaxy isminin Japonya’da bilinirliği çok yüksek olduğundan dolayı böyle bir tercih yapılmış. Güney Kore devi bunun haricinde konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmış değil.

Samsung’un Japonyadaki pazar payı şu an 5,6 seviyelerinde. Diğer şirketlerin pazar paylarına göz attığımızda bu rakamın düşük olduğu göze çarpıyor. Japon pazarını şu anda yüzde 40,8 pay ile Apple domine ediyor. Cupertino’lu şirketin arkasından yüzde 18,1 ile Sony, 12,4 ile Sharp ve yüzde 8,8 ile Fujitsu geliyor.

LOG

Kaynak: http://www.log.com.tr/samsungun-japon...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0