Görüş Bildir
Haberler
Samsung Galaxy S6 İçin Geri Sayım Başladı

Samsung Galaxy S6 İçin Geri Sayım Başladı

ATKN
03.02.2015 - 10:11
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu yılın en iyi Android’li telefonlarından biri olacak Galaxy S6 için artık geri sayım başladı. Samsung, önümüzdeki ay başlayacak olan Mobil Dünya Kongresi kapsamında gerçekleştireceği Unpacked etkinliğine ait davetiyeleri basın mensuplarına göndermeye başladı.

1 Mart’ta düzenlenecek Unpacked etkinliğinde Güney Koreli şirketin Galaxy S6’yı görücüye çıkarmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Samsung’un bu etkinlikte bir sürpriz yaparak Galaxy S6 ile birlikte Galaxy S Edge‘i (Galaxy S6 Edge) de tanıtacağı iddia ediliyor. Samsung’un, iki kenarı da kavise sahip olacağı söylenen Galaxy S Edge’in ne gibi teknik özelliklerle birlikte geleceği henüz belli değil. Galaxy S6 için beklenen teknik detaylar ise şöyle: 2560×1440 piksel çözünürlüklü ve 577 ppi piksel yoğunluklu 5,1 inç Super AMOLED ekran, Exynos 7 Octa işlemci, 20 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera. Güney Koreli şirketin ayrıca plastik malzemeden vazgeçip yeni telefonlarında metal tercihinde bulunma ihtimali de kuvvetle muhtemel.

Galaxy S6, Galaxy S Edge ile birlikte tanıtılması beklenen bir diğer hizmetin ise mobil ödeme servisi Samsung Pay olacağı iddia ediliyor.

LOG

Kaynak: http://www.log.com.tr/samsung-galaxy-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0