Görüş Bildir
Haberler
Sağlıkçılara Konut Müjdesi!

Sağlıkçılara Konut Müjdesi!

tesettür giyim
17.07.2015 - 01:33 Son Güncelleme: 17.07.2015 - 02:00

Sağlıkçılara Konut Müjdesi!

SAYDES üyelerine kazandırmaya devam ediyor. Bugüne kadar çok sayıda projeyi gerçekleştiren SAYDES, şimdi de üyelerini Ankara’nın cazibe merkezlerinden biri olan Ümitköy’de konut sahibi yapmak için kolları sıvadı. SAYDESKENT KURULDU Sağlık Yardımlaşma Dayanışma ve Biriktirme Sandığı (SAYDES), üyelerini piyasa koşullarına göre çok cüzi rakamlarla konut sahibi yapmak amacıyla ilk ve en önemli adımı attı. SAYDESKENT konut yapı kooperatifi kuruldu. İki yıl süren mevzuat incelemesi ve sektör araştırmasının neticesinde kurulan SAYDESKENT, uzun yıllardır Ankara’da konut sahibi olmak için çaba gösteren sağlık çalışanları arasında büyük sevinç yarattı.

Bugüne kadar bütün taahhütlerini yerine getiren SAYDES bünyesinde yer alan SAYDESKENT kurulduğu günden beri sağlık çalışanlarından büyük ilgi görüyor. Sağlık çalışanlarının birikimlerini yatırıma dönüştürmeyi hedefleyen SAYDES, konut kooperatifi ile üyelerini çok düşük rakamlarla Başkent Ankara’da kendi evinde oturma imkanına kavuşturacak. SAYDES yetkililerinden yapılan açıklamada, SAYDESKENT ile ilgili şu bilgiler verildi: “Geçtiğimiz ay onayı alınan kooperatif sözleşmesi ile tüm tanıtım ve materyallerini hazırladığımız SAYDESKENT projesi 06 Temmuz 2015 tarihinde görücüye çıktı. İlk gününde yaklaşık 650 kisi ile iletişime geçilmiş olup SAYDES Genel Merkezi ve SAYDESKENT kooperatifi tanıtım ofisi Telefonları kilitlenmiştir. Değerli üyelerimiz ve üyelerimizin referans olduğu katılımcılar ile gerçekleştirilen görüşmelerde ilgi ve alakadan anladığımız; gerçekten konut ihtiyacımızın ne denli önemli ve büyük olduğudur.

59 BİN LİRAYA LÜKS DAİRE 330 üyemizin SAYDESKENT konut projesinden faydalanabileceği bu ilk etap çalışma heyecan verici. Aynı heyecanı siz değerli üyelerimizde görmek de mutluluk verici. Yıllardır SAYDES e inanıp güvenip yoluna devam eden sevgili üyelerimiz bir taraftan haklı mutluluk yaşarken, buhranlı dönemlerde sabır gösteremeyip istifa eden eski üyelerimiz.. Tam da kaymağı yenecek bir projede aramızda olmaları temennimizdir. Gelecek dönemde yer bulacak yatırımlar SAYDES i kısa sürede iyi yerlere getirecektir kuşkusuz. İnanan güvenen bizimle olan herkese teşekkürü borç biliriz. Üyelerimize 59 BİN, Üye referanslı diğer katılımcılara 64 BİN Lira olan konut projesinde arsa ortaklığı ile başlayacak başlangıç, 4 Yıllık kısa bir sürede kendini 180 m2 bürüt (120 m2) net konuta dönüşecektir.”

Konutlarla ilgili detaylı bilgi için tıklayınız:www.saydeskent.com/

Kaynak: http://www.haber657.com/saglik-haberl...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0